Modelul cu cele mai lungi picioare din lume, reacție inedită în contextul războiului din Ucraina: ”Dragoste și pace!” Imaginea e virală

Adriana Karembeu, modelul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume, a postat de curând o fotografie emoționantă pe contul său de Instagram în contextul războiului dus de Rusia în Ucraina. 

Modelul de origine slovacă, în vârstă de 50 de ani, a fost profund impresionată de fotografia unui cuplu format dintr-un tânăr din Ucraina și o tânără din Rusia. Cei doi au fost surprinși stând îmbrățișați, având drapelele țărilor lor puse pe umăr. Cei doi tineri au vrut să transmită prin fotografia lor că cetățenii celor două țări aflate în conflict militar nu au nicio vină și sunt victimele colaterale ale acestor neînțelegeri.

Citește și: Veronika Didusenko, fostă Miss Ucraina, a reușit să fugă din calea războiului: "Nu a existat niciun moment în care sirenele să nu sune"

Adriana Karembeu a scris la descrierea fotografiei de pe contul său de Instagram doar „Dragoste și pace”, reușind să-i emoționeze pe toți urmăritorii săi. Mulți dintre ei au lăsat comentarii impresionante la postare: „Cel mai frumos lucru este atunci când națiunile se iubesc. Foarte frumoasă postarea, Adriana!”/ „Suntem cu toții alături de cele două popoare”/ „Dragostea e dragoste, mai presus de război”/ „Iubirea învinge totul”/ „M-am emoționat până la lacrimi. Sunt sigură că cei doi îndrăgostiți trec prin momente grele”. 

Cum a intrat Adriana Karembeu în Cartea Recordurilor

Adriana Karembeu și-a început cariera în anii '90, când a fost remarcată de o agenție de modeling într-un concurs de frumusețe desfășurat în facultate, pe când studia medicina. Aflată în fața unei astfel de oportunități, Adriana a renunțat la studii, a intrat în industria modei și viața ei s-a schimbat complet.

Citește și: Vedetă pe Instagram din Rusia, în lacrimi după ce Vladimir Putin a interzis platforma: ”Aici este toată viața mea”

De-a lungul carierei sale, Adriana a apărut pe coperta multor reviste de modă, inclusiv „Vanity Fair” și „Maxim”, însă nu s-a oprit doar la modeling. În 2008 a participat la emisiunea „Rendez-vous en terre inconnue”, pe canalul France 2, iar în 2011 a fost concurentă în primul sezon al emisiunii „Dancing with the stars”, ediția franceză. De asemenea, modelul a intrat și în lumea actoriei cu roluri în filme precum „The Three Girls”, „Un gars, une fille” și „Adriana et moi”. 

Pe lângă reușitele numeroase, atât din industria modei, cât și a fimului, Adriana Sklenarikova Karembeu a intrat și în Cartea Recordurilor, ca supermodelul cu cele mai lungi picioare din lume, mai exact 1,25 de m.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.