Veronika Didusenko
Actualitate

Veronika Didusenko a fugit în SUA din calea războiului din Ucraina. / Foto: Profimedia

Veronika Didusenko, fostă Miss Ucraina, a reușit să fugă din calea războiului: "Nu a existat niciun moment în care sirenele să nu sune"

Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina 2018, a povestit cum a reușit să fugă din calea războiului. Nu singură, ci alături de fiul ei de șapte ani. Acum se află în SUA, în timp ce copilul a ajuns în Elveția alături de prieteni.

Veronika a fost invitată într-o emisiune din America, unde a vorbit despre cât de repede s-a organizat și cum a fugit din Kiev. De asemenea, aceasta a ținut și o conferință de presă alături de reputata avocată Gloria Allred, alături de care a început să lucreze în favoarea femeilor care sunt mame, pentru a li se oferi dreptul de a participa la Miss World și Miss Univers.

Regina frumuseții în vârstă de 26 de ani a fost încoronată Miss Ucraina în 2018, dar nu și-a putut reprezenta țara la Miss World, întrucât a fost descalificată de organizatori pe motiv că are un copil și este divorțată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Veronika Didusenko și fiul ei au părăsit Ucraina prin Republica Moldova

Veronika Didusenko

"Forțele militare ruse au început să bombardeze Kievul la 5 dimineața. Am împachetat rapid, am luat mașina și am plecat pur și simplu. Am condus pentru aproximativ 18 ore... mașinile militare erau pe o parte și cele de civili pe cealaltă parte. Elicoptere rusești zburau pe deasupra capetelor noastre. A fost foarte înfricoșător. De-a lungul călătoriei mele până la graniță nu a existat niciun moment în care să nu sune sirenele sau bombele să nu explodeze", a povestit Veronika, conform People.

După ce a ajuns în Republica Moldova, Veronika Didusenko a plecat mai departe în Europa, până în Geneva. Acolo a luat decizia de a-l lăsa pe fiul ei alături de câțiva prieteni pentru a putea merge în Los Angeles, unde a participat la conferința de presă.

Citește și: Ce se știe despre fiicele legitime ale lui Vladimir Putin. Maria și Katerina au funcții importante și vieți amoroase foarte diferite

"Avem nevoie de mai multe sancțiuni împotriva Rusiei. Vrem ca civilii să poată părăsi zona de război. Aceasta este prioritatea numărul unu, salvarea vieților oamenilor din Ucraina. Întreaga țară este unită în acest moment. Vom lupta și vom câștiga acest război", a fost apelul făcut de frumoasa ucraineancă. Aceasta este foarte activă și pe rețelele sociale, iar contul ei de Twitter a fost transformat într-o platformă în care oferă informații despre război și distribuie petiții.

Citește și: Prim-balerină a Teatrului Bolșoi, reacție dură: “Îmi este ruşine de Rusia. Oamenii mor. Nimic nu poate justifica războiul!”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri