O femeie de 33 de ani a descoperit din întâmplare, în pozele de vacanță, că soțul o înșela. Bărbatul era mult prea apropiat de bonă

O tânără de 33 de ani, divorțată și cu doi copii, a creat un cont de TikTok în care a expus detalii din aventura extraconjugală a fostului ei soț cu nimeni alta decât dădaca.

Natalie a postat pe rețeaua socială un clip în care arată cum a dat peste unul dintre primele semne ale faptului că soțul o înșela chiar cu bona. Într-o vacanță într-un parc de distracții, mămica a stat alături de fiica ei într-un trenuleț de roller coaster, în timp ce soțul ei și dădaca s-au pus în spatele lor. În pozele surprinse în timpul cursei de roller coaster, bărbatul și bona s-au arătat deosebit de apropiați, ba chiar s-au și ținut de mână, lucruri pe care Natalie nu l-a observat la acea vreme.

Citește și: E putred de bogată, are bijuterii de 10 milioane de lire sterline, dar se bucură când primește lucruri gratis: "Crăciun în fiecare zi"

Imaginea incriminatoare / Foto: TikTok

"Mă uitam pe poze mai vechi și am dat peste mai multe în care ei doi erau un pic cam prea apropiați. Am mers la Disney și am luat-o și pe bonă cu noi pentru a ne ajuta cu copiii. Nu pentru a-l ajuta pe soț", a scris Natalie în descrierea clipului care s-a viralizat pe rețelele sociale, prezintă Daily Mail.

Femeia a divorțat de cel cu care era măritată de la 22 de ani și cu care are doi copii. Bărbatul și-a refăcut rapid viața sentimentală cu bona. Aceasta s-a mutat în casa familiei și i-a dăruit un copil fostului ei angajator.

Citește și: A cunoscut o fată pe Tinder, a ieșit la patru întâlniri cu ea și a ajutat-o să nască. Cum a ajuns un tânăr în această situație

Natalie a postat pe TikTok mai multe clipuri despre aventura soțului ei cu dădaca. / Foto: TikTok
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.