femeie inselata cu dadaca
Actualitate

Natalie a divorțat de soțul ei după ce acesta a înșelat-o cu dădaca. / Foto: TikTok

O femeie de 33 de ani a descoperit din întâmplare, în pozele de vacanță, că soțul o înșela. Bărbatul era mult prea apropiat de bonă

O tânără de 33 de ani, divorțată și cu doi copii, a creat un cont de TikTok în care a expus detalii din aventura extraconjugală a fostului ei soț cu nimeni alta decât dădaca.

Natalie a postat pe rețeaua socială un clip în care arată cum a dat peste unul dintre primele semne ale faptului că soțul o înșela chiar cu bona. Într-o vacanță într-un parc de distracții, mămica a stat alături de fiica ei într-un trenuleț de roller coaster, în timp ce soțul ei și dădaca s-au pus în spatele lor. În pozele surprinse în timpul cursei de roller coaster, bărbatul și bona s-au arătat deosebit de apropiați, ba chiar s-au și ținut de mână, lucruri pe care Natalie nu l-a observat la acea vreme.

Citește și: E putred de bogată, are bijuterii de 10 milioane de lire sterline, dar se bucură când primește lucruri gratis: "Crăciun în fiecare zi"

tanara inselata cu dadaca

"Mă uitam pe poze mai vechi și am dat peste mai multe în care ei doi erau un pic cam prea apropiați. Am mers la Disney și am luat-o și pe bonă cu noi pentru a ne ajuta cu copiii. Nu pentru a-l ajuta pe soț", a scris Natalie în descrierea clipului care s-a viralizat pe rețelele sociale, prezintă Daily Mail.

Femeia a divorțat de cel cu care era măritată de la 22 de ani și cu care are doi copii. Bărbatul și-a refăcut rapid viața sentimentală cu bona. Aceasta s-a mutat în casa familiei și i-a dăruit un copil fostului ei angajator.

Citește și: A cunoscut o fată pe Tinder, a ieșit la patru întâlniri cu ea și a ajutat-o să nască. Cum a ajuns un tânăr în această situație

femeie inselata

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri