Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, despre relația cu regina Elisabeta: "Mi-a fost mamă mai mult decât cea care m-a născut"

Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew și mama celor două fete ale acestuia, Eugenie și Beatrice, a vorbit recent despre relația cu regretata ei fostă soacră, regina Elisabeta a II-a. 

Sarah Ferguson este autoare a peste 50 de cărți, printre care și unele care includ amintiri din viața ei, inclusiv din perioada în care a fost în preajma reginei. Deși mariajul cu prințul Andrew s-a încheiat după numai 10 ani, în 1996, ducesa de York locuiește cu acesta în Windsor. În plus, este și cea care are grijă de câinii corgi pe care regina îi iubea atât de mult.

Citește și: Sarah Ferguson, dezvăluire neașteptată la 25 de ani de la moartea prințesei Diana. Momentul în care cele două au fost arestate

"Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut a fost să fiu mamă. Sunt foarte prezentă. Când copiii mei erau mici, am petrecut timp cu ei, m-am concentrat pe ei, pe a-i asculta, pe a-i ajuta să-și înțeleagă și să-și descrie sentimentele. Unul dintre motivele pentru care sunt o mamă bună este că a mea nu a fost prezentă deloc: m-a părăsit când aveam 12 ani și s-a mutat în America de Sud, așa că știu cum este să crești fără mamă. Tocmai de aceea, regina a fost atât de minunată, pentru că mi-a fost mamă mai mult decât propria mea mamă", a dezvăluit fosta soție a prințului Andrew, în cea mai recentă carte a ei, "A Most Intriguing Lady". Ducesa de York și regina Elisabeta a II-au au rămas apropiate si după divorțul dintre Sarah și Andrew datorită dragostei pe care o împărțeau pentru câini și cai.

Sarah Ferguson nu a fost invitată la încoronarea regelui Charles

Ducesa de York va lipsi de la ceremonia de încoronare a regelui Charles, din 6 mai. Fostul ei cumnat nu a invitat-o la evenimentul care va atrage atenția lumii întregi, însă va participa la concertul de a doua zi alături de restul familiei. Sarah Ferguson nu poate lua parte la ceremonia de la Westminster Abbey din cauză că este divorțată de prințul Andrew.

Citește și: Sarah Ferguson, ducesa de York, adevărul despre căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle: Cred că Diana ar fi de acord cu mine

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.