Global Citizen Live, New York, USA - 25 Sep 2021
Divertisment

Prințul Harry, Meghan Markle. Profimedia

Sarah Ferguson, ducesa de York, adevărul despre căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle: Cred că Diana ar fi de acord cu mine

Sarah Ferguson a făcut dezvăluiri inedite despre relația nepotului ei, prințul Harry, cu soția lui, Meghan Markle, în cadrul talk-show-ului Porta a Porta.

Ducesa de York a apărut la emisiunea italiană, unde a povestit despre cât de fericit este astăzi ducele de Sussex, dar și despre ce părere ar fi avut mama acestuia, prințesa Diana, în legătură cu mariajul fiului ei. 

Astfel, Sarah a mărturisit că Meghan îl face pe Harry foarte fericit, iar acesta este cel mai important lucru. 

„Cel mai important lucru – și știu că Diana, dacă ar fi aici, ar spune la fel– este că sunt fericiți. Iar ea îl face fericit. Și îmi place să văd cum acel băiețel care a plâns la înmormântare are acum parte de fericire”, a spus Sarah Ferguson.

Recent, Meghan Markle i-a dezvăluit unui fost asistent al soţului său că prinţului Harry i se aduceau „recriminări constante” de către familia regală, pentru relaţia tensionată pe care ea o avea cu tatăl său, potrivit unor mesaje dezvăluite în faţa unui tribunal şi apărute în presă, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Cine este membrul familiei regale care era îngrijorat de ce culoare va avea pielea fiului lui Meghan Markle și al lui Harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?