Trucul folosit la Palatul Kensington pentru a le oferi intimitate ducilor de Cambridge, dezvăluit de o tânără pe TikTok

Palatul Kensington este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Londra, dar și locul în care își au reședința prințul William și Kate Middleton. Pentru ca turiștii să nu tragă cu ochiul în grădina privată a ducilor de Cambridge, ferestrele de la anumite camere arată ca și cum ar fi acoperite cu un strat de gheață. Este folosit, cel mai probabil, un geam sablat, prin care se văd doar umbre. 

Trucul folosit de angajații de la Kensington Palace a fost dezvăluit pe TikTok de o turistă care se afla în camerele cele mai apropiate de odăile ducilor de Cambridge, de unde s-ar fi putut vedea perfect în grădina acestora. Surpriză, însă, pe filmare se observă că le este imposibil curioșilor să tragă cu ochiul pe teritoriul lui Kate și al lui William.

@allthatspretty

They are onto us

♬ original sound - Laura-Ann Barr

Citește și: Cum arată casa fabuloasă în care locuiesc William și Kate. Imagini din palatul Ducilor, decorat cu lămpi de peste 1.000 de dolari: FOTO

Ferestrele Palatului Kensington nu îi lasă pe curioși să vadă în grădinile private ale ducilor de Cambridge. / Foto: TikTok

"Sunt într-un tur la Palatul Kensington. Uitați-vă la cum au făcut ferestrele pentru a nu putea vedea în grădinile private ale lui Kate și William, aflate la dreapta. Așa arată toate geamurile din această cameră"

Casa prințului William și a lui Kate Middleton are 20 de camere

William și Kate i-au primit pe Michelle și Barack Obama la Palatul Kensingon, în 2016. / Foto: Profimedia

Citește și: Secretele gospodariei regale. Bucatareasa personala a Printesei Diana a dat detalii despre viata la Palat

Este numit apartament, dar partea din Palatul Kensigton în care trăiesc prințul William, Kate Middleton și copiii lor este formată din 20 de camere. Clădirea se întinde pe mai multe etaje cuprinde, printre altele, cinci camere de primire a oasepților, birouri și două camere destinate copiilor, una de zi și una de noapte.

Atunci când Kate și William au fost vizitați de președintele Barack Obama și soția sa, Michelle, în 2016, cele două cupluri au fost surprinse în camera de zi a Palatului Kensington, decoarată perfect pentru o familie regală.

"Nu e o casă mică, Toate reședințele regale de la Kensington sunt numite apartamente, ceea ce îi face pe oameni să se gândească la termenul american pentru apartamente, dar nu sunt. Palatul Kensington este construit în jurul a trei grădini. Deși construcția este unitară, este vorba de case separate", povestea un expert regal citat de Daily Mail.

Foto: Profimedia, TikTok

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.