printul william kate middleton printul louis
Divertisment

Cum arată casa fabuloasă în care locuiesc William și Kate. Imagini din palatul Ducilor, decorat cu lămpi de peste 1.000 de dolari: FOTO

Deși Ducii de Cambridge se sfiesc să publice imagini cu reședința lor fabuloasă pe rețelele de socializare, de-a lungul timpului au fost surprinse mai multe poze oficiale din Palatul Kensington, scrie The Sun.

Kate și William și-au petrecut izolarea alături de cei 3 copii în casa Anmer Hall, însă își petrec de obicei majoritatea timpului la Palatul Kensington, o reședință demnă de un cuplu regal.

Palatul Kensington, exterior

Clădirea are 4 etaje și peste 20 de camere, inclusiv 5 camere de primire, 3 dormitoare și două camere de copii, una de zi și una de noapte.

Atunci când Kate și William au fost vizitați de președintele Obama și soția sa, Michelle, în 2016, cele două cupluri au fost surprinse în camera de zi a Palatului Kensington, decoarata perfect pentru o familie regală.

Ducii de Cambridge au un decor extravagant, ce include mobilă antică și modernă. Printre obiectele de decor se numără și lămpi de marmură, cu un preț de peste 1.100 de dolari.

Palatul Kensington, Ducii de Cambridge, Ducele de Sussex si familia Obama, in timpul unei vizite oficiale.

Reședința, ce a aparținut Prințesei Margareta, e decorată și cu tablouri ce aparțin Colecției Regale și include și numeroase jucării pentru copii.

În timpul vizitei oficiale, familia Obama le-a dăruit Ducilor un cal balansoar făcut pe comandă, ce a costat aproape 1.400 de dolari.

Palatul Kensington, Ducii de Cambridge, familia Obama

Casa Ducilor de Cambridge include obiecte mari de mobilă - precum canapeaua albă - și perdele în culori neutre, ce pot fi accesorizate cu decor mai extravagant.

Sursa foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri