Un bărbat care a câștigat aproape cinci milioane de lire sterline și-a părăsit soția: ”Am început o relație cu altcineva!”

Un cuplu din Scoția, care a devenit cunoscut după ce a câștigat aproape cinci milioane de lire sterline la loterie, a decis să se despartă după mai bine de 20 de ani de căsnicie. Potrivit Mirror, bărbatul s-a îndrăgostit de o altă femeie și a decis să-și părăsească familia.

Barry Chuwen, în vârstă de 52 de ani, a câștigat aproape cinci milioane de lire sterline în 1997, bani pe care i-a investit în diferite proprietăți din Glasgow, inclusiv într-o locuință pentru familia lui.

Totodată, bărbatul și soția lui, Jenny, în vârstă de 54 de ani, au înființat și o fundație de caritate - The Teddy Beard Foundation, prin intermediul căreia veneau în sprijinul copiilor cu nevoi speciale.

Citește și: Regina frumuseții se face șofer de camion. O fostă finalistă la Miss Anglia renunță la viața de model pentru un domeniu al bărbaților

Din păcate, însă, în ultima perioadă cei doi soți s-au confruntat cu mai multe controale, iar stresul cauzat de acestea s-a reflectat în relația de cuplu dintre Barry și Jenny, după cum a declarat acesta în cadrul unui interviu pentru Daily Record.

Astfel, bărbatul, care este și tatăl a trei copii, a recunoscut că mariajul cu soția lui a ajuns la final după ce a cunoscut o altă femeie la muncă.

”Facem tot ce putem pentru a lucra împreună la Office of the Scottish Charity Regulator. Problemele pe care le-am întâmpinat ne-au stresat foarte tare și, pe lângă presiunile legate de afaceri, am avut și probleme de sănătate. Totodată, în această perioadă dificilă pentru noi, am început o relație cu cineva cunoscut la serviciu. Le cer scuze copiilor și lui Jenny și sper să fiu un tată bun pentru ei.”, a declarat bărbatul, potrivit The Sun.

Citește și: O finalistă a concursului Miss Marea Britanie a descoperit că este rudă cu prințesa Diana: „Am crezut că mama mea glumește”

Barry și Jenny sunt părinții a trei copii - unul de 21 de ani, altul de 17 ani și un altul de 15 ani.

Barry Chuwen și partenera lui, Jenny, au câștigat aproape cinci milioane de lire sterline la loterie. Se întâmpla în 1997, cei doi numărându-se printre cei mai mari câștigători ai Loteriei Naționale din toate timpurile. Barry a folosit banii câștigați pentru a începe o carieră nouă ca investitor și agent imobiliar. Criza financiară din 2008 a dus, însă, la prăbușirea imperiului de 30 de milioane de lire sterline al acestuia. De asemenea, acesta a mai încasat o lovitură în 2013, după ce portofoliulul său a fost distrus după ce Banca Scoției, care asigurase majoritatea activelor, a decis să se retragă din cauza datoriilor acumulate. 

Totodată, fundația caritabilă a cuplului - The Teddy Bear Trust - a cheltuit aproape 500.000 de lire sterline pentru a duce copiii cu nevoi speciale la Disney. De asemenea, a plătit lecții de călărie, sesiuni de masaj și a construit grădini senzoriale. OSCR (The Scottish Charity Regulator),  însă, investighează acum plățile făcute de organizație către o companie deținută de către unul dintre administratori.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.