Milly Everatt
Actualitate

Milly Everatt a renunțat la modelling pentru a deveni șofer de camion. / Foto: Profimedia

Regina frumuseții se face șofer de camion. O fostă finalistă la Miss Anglia renunță la viața de model pentru un domeniu al bărbaților

Milly Everett, o tânără de 22 de ani care a câștigat multe concursuri de frumusețe și a participat chiar și la Miss Anglia, în 2018, a hotărât să renunțe la viața de model pentru a se face șofer profesionist de camion.

A participat la competiții de miss toată adolescența. Pe multe le-a și câștigat, dar a decis să lase în urmă coronițele strălucitoare, pantofii cu tocuri înalte și rochiile de bal. Totul pentru a-și îndeplini țelul: acela de a deveni șoferiță profesionistă. Milly s-a apucat deja de lecții și vrea să fie cât mai curând gata să ocupe unul dintre joburile de care în Anglia e atât de mare nevoie în prezent, scriu cei de la Daily Star.

Citește și: Ar fi putut să fie model, dar a ales să fie șofer de autobuz. O tânără de 24 de ani a uimit lumea: ”Mi se spune că sunt prea frumoasă!”

Milly Everatt

Deși este o industrie dominată de bărbați, Milly nu se teme că nu-și va găsi locul. Aceasta a crescut la ferma părinților ei, așa că este obișnuită să manevreze vehicule mari, spune ea, după ce a condus și tractoare pe proprietatea familiei.

Finalistă la Miss Anglia, Milly Everett este gata să demonstreze că și femeile pot să stăpânească un mastodont de 44 de tone, atât cât are camionul pe care aceasta învață pentru a-și lua permisul. Blonda a fost inspirată în luarea acestei hotărâri de un cumul de factori, în special de Brexit și Covid, ce au dus la o nevoie acută de șoferi în Marea Britanie.

Citește și: Are doar 10 ani și propria afacere. Povestea unei fetițe care ar putea să nu muncească o zi din viața ei de adult

milly-everatt (1)

Milly a lăsat în urmă zilele pline de glamour și eleganță în care urca pe podium. "Trăim în vremuri în care nu este nimic care să le oprească pe fete să se implice în aceste lucruri. Nu a fost normal până acum, dar ar trebui. Este, de asemenea, ceva la care oamenii nu se gândesc deseori. Orice rupe un stereotip ar trebui să fie un lucru bun. Vreau să demonstrez că nu este un job pe care doar bărbații de 40 de ani îl pot face, iar dacă reușesc să inspir și alte femei, ar fi minunat", a declarat tânăra de 22 de ani pentru presa britanică.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri