Adevărul despre nunta lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck. De ce s-au căsătorit cei doi în Georgia, chiar la reședința actorului

A trecut puțin peste o lună de când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, în Las Vegas, iar acum, la sfârșitul săptămânii trecute, aceștia au organizat un eveniment grandios la reședința actorului din Georgia. Care a fost motivul pentru care aceștia au luat această decizie a dezvăluit o sursă apropiată celor doi, în cadrul unui interviu pentru People

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de 45 de minute, ce a avut loc în fața a 135 de prieteni și membri ai familiei. O sursă apropiată acestora a dezvăluit, însă, în cadrul unui interviu pentru People, care a fost motivul pentru care cei doi au decis să se căsătorească în Georgia, la reședința pe care actorul o deține de ani de zile.

Citește și: Detaliile neștiute din timpul nunții lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, din Las Vegas: "Amândoi au plâns când au rostit jurămintele. Copiii erau acolo"

Ben a cumpărat aceast proprietate în urmă cu 20 de ani, când ei erau logodiți pentru prima dată.”, a dezvăluit sursa respectivă.

Au o conexiune specială cu acel loc, iar ziua lui de naștere a fost săptămâna trecută, motiv pentru care organizarea evenimentului acolo și la acel moment a avut sens.”, a mai precizat sursa respectivă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut parte de o nuntă de poveste. / Foto: Profimedia

Totodată, Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani și Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, au ales să-i aibă pe copiii lor aproape, ceea ce i-a bucurat foarte mult.

Jennifer Lopez, "extrem de fericită că s-a căsătorit cu Ben"

O sursă din preajma divei de 53 de ani a făcut câteva declarații pentru publicația People: "A fost ca un vis pentru ea. I-a plăcut mult să aibă toți copiii acolo, i-a plăcut și locul. Totul a fost cu adevărat special. E extrem de fericită că s-a căsătorit cu Ben. Îi spune mereu 'soțul meu', iar asta este foarte drăguț".

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia, alături de familie și prieteni. Primele imagini cu rochia de mireasă a lui JLo

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.