Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret în luna iulie. / Foot: Profimedia

Adevărul despre nunta lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck. De ce s-au căsătorit cei doi în Georgia, chiar la reședința actorului

A trecut puțin peste o lună de când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, în Las Vegas, iar acum, la sfârșitul săptămânii trecute, aceștia au organizat un eveniment grandios la reședința actorului din Georgia. Care a fost motivul pentru care aceștia au luat această decizie a dezvăluit o sursă apropiată celor doi, în cadrul unui interviu pentru People

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de 45 de minute, ce a avut loc în fața a 135 de prieteni și membri ai familiei. O sursă apropiată acestora a dezvăluit, însă, în cadrul unui interviu pentru People, care a fost motivul pentru care cei doi au decis să se căsătorească în Georgia, la reședința pe care actorul o deține de ani de zile.

Citește și: Detaliile neștiute din timpul nunții lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, din Las Vegas: "Amândoi au plâns când au rostit jurămintele. Copiii erau acolo"

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Ben a cumpărat aceast proprietate în urmă cu 20 de ani, când ei erau logodiți pentru prima dată.”, a dezvăluit sursa respectivă.

Au o conexiune specială cu acel loc, iar ziua lui de naștere a fost săptămâna trecută, motiv pentru care organizarea evenimentului acolo și la acel moment a avut sens.”, a mai precizat sursa respectivă.

jennifer lopez si ben affleck nunta
Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut parte de o nuntă de poveste. / Foto: Profimedia

Totodată, Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani și Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, au ales să-i aibă pe copiii lor aproape, ceea ce i-a bucurat foarte mult.

Jennifer Lopez, "extrem de fericită că s-a căsătorit cu Ben"

O sursă din preajma divei de 53 de ani a făcut câteva declarații pentru publicația People: "A fost ca un vis pentru ea. I-a plăcut mult să aibă toți copiii acolo, i-a plăcut și locul. Totul a fost cu adevărat special. E extrem de fericită că s-a căsătorit cu Ben. Îi spune mereu 'soțul meu', iar asta este foarte drăguț".

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia, alături de familie și prieteni. Primele imagini cu rochia de mireasă a lui JLo

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri