Avertisment pentru Tom Cruise de la oligarhul cu care a fost căsătorită noua femeie din viața actorului: "Ține portofelul larg deschis"

Zilele trecute, au apărut informații cu privire la o posibilă nouă relație a lui Tom Cruise. Potrivit Daily Mail, actorul ar iubi din nou, la 15 ani de la divorțul de Katie Holmes, iar noua parteneră a acestuia ar fi Elsina Khayrova, o rusoaică în vârstă de 36 de ani, care este fiica unui parlamentar proeminent și fosta soție unui om de afaceri renumit în industria diamantelor. Oligarhul cu care a fost căsătorită Elsina i-a transmis un avertisment starului din "Top Gun".

Zvonurile privind o relație între actor și rusoaică au apărut de curând, când cei doi au fost prezenți la o petrecere în Londra, unde ar fi fost de nedespărțit. „Erau inseparabili, clar formează un cuplu. Părea să fie fermecat de ea”, a povestit unul dintre invitați pentru Daily Mail.

Elsina Khayrova a fost căsătorită 11 ani cu un oligarh rus. Are și o fetiță de șase ani

Acum, oligarhul rus care i-a fost soț Elsinei a făcut dezvăluiri despre mariajul lor de 11 ani. Cei doi au și o fetiță de șase ani. Conform Daily Mail, bărbatul susține că fosta soție a cheltuit 12 milioane de lire sterline pe haine și poșete. Dmitry Tsetkov îl avertizează pe Tom Cruise să-și țină portofelul larg deschis pentru că Elsina iubește luxul și are gusturi scumpe.

Citește și: Fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise, selfie rar pe internet. Cum arată tânăra de 30 de ani

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

"Indiferent cu cine este, Tom Cruise sau oricine altcineva, ar trebui să fie conștient că îi plac lucrurile frumoase și că are gusturi scumpe, de lux. Tom ar trebui să-și țină portofelul și ochii larg deschiși. Sunt fericit pentru ea, îi doresc tot binele", a transmis magnatul intervievat în conacul lui din Anglia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Dmitry Tsetkov și-a făcut averea din diamante și minerit. Acesta spune că divorțul de Elsina Khayrova, întins pe trei ani, l-a costat 150 de milioane de lire sterline și că la sfârșitul mariajului a mai rămas cu 50 de milioane din tot ce deținea.

Citește și: Suri, apariție inedită în New York, după ce s-a aflat că n-a mai vorbit cu tatăl ei de zece ani. Fiica lui Tom Cruise e superbă

"Nu am vorbit cu Elsina despre asta (despre relația ei cu Tom Cruise-n.r.), pentru că metoda noastră preferată de comunicare este prin avocați. Are 36 de ani, e frumoasă, independentă financiar și iubește viața. Tom Cruise este actorul meu preferat. Este unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut, Prima dată am auzit de la el când aveam 13 ani. Profesoara mea de engleză, care venea din SUA, ne-a spus că a locuit lângă el", a mai spus Tsetkov.

Rusul de 43 de ani se află pe lista celor mai căutați oameni de Kremlin. A dezvăluit că în urmă cu doar trei luni a dost în discuții cu un producător de la Hollywood care s-a arătat interesat să facă un film despre viața lui și și-ar fi dorit ca Tom Cruise să-l interpreteze. "Le-am spus producătorilor că singurul care m-ar putea interpreta ar fi Tom Cruise. Avem cam aceeași înălțime și greutate și aș fi onorat dacă asta s-ar întâmpla. Sper că într-o zi o să-l întâlnesc să discut acest proiect cu el".

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.