Cruise and Kidman Split
Divertisment

370226 09: FILE PHOTO: Actor Tom Cruise and his wife Nicole Kidman pose for photographers at the Sydney premiere of "Mission Impossible 2" May 30, 2000 at Fox Studios in Australia. Cruise and Kidman, one of the Hollywood's best-known couples, announced February 5, 2001 that they are separating after more than a decade of marriage. (Photo by Matt Turner/Liaison)

Fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise, selfie rar pe internet. Cum arată tânăra de 30 de ani

Bella, fiica adoptată a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise, a marcat finalul verii printr-o postare pe care a făcut-o pe rețelele sociale.

Deși este cunoscută pentru aparițiile rare, Bella, fiica de 30 de ani a a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise, a făcut public un selfie, în cadrul căruia privește direct în obiectivul de fotografiat.

Citește și: Nicole Kidman și Keith Urban, o poveste de iubire uimitoare. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare realizare din viața lui

Astfel, în imaginea respectivă se poate observa că poartă o bluză cu mâneci bufante și are mai multe lănțișoare la gât, în timp ce părul îi care lejer pe spate.

Bella, fiica adoptată a lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Isabella, cunoscută sub numele de Bella și Connor sunt cei doi copii pe care Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, îi are cu Nicole Kidman, de 55 de ani.

Bella, fiica adoptată a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise

Connor a fost adoptat de Nicole Kidman în 1995, iar sora lui, Bella, a venit în familia lor cu trei ani mai devreme, în 1992.

Citește și: Selfie rar publicat de fiul lui Tom Cruise. Cum arată Connor Cruise, după cea mai nouă schimbare de look

Spre deosebire de părinții ei celebri, Bella a ales să trăiască o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor. Lucrează ca artist plastic, iar în 2015 s-a căsătorit. Doi ani mai târziu, în 2017, ea s-a mutat în sudul Londrei pentru a fi mai aproape de socrii ei. Singurul lucru în care-i seamănă tatălui ei adoptiv este că a adoptat religia acestuia, scientologia, lucru care a îndepărtat-o de Nicole.

Bella ar fi refuzat să trăiască într-un penthouse plătit de tatăl ei

În 2020, presa din Marea Britanie a scris că Bella a refuzat să trăiască în penthouse-ul din centul Londrei al tatălui ei, ce are patru dormitoare, o piscină interioară și o panoramă care face toți banii. Și chiar toți banii, căci Tom Cruise plătește 455.000 de dolari pe lună pentru această locuință, scrie Daily Star.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri