Bryan Adams va realiza fotografiile pentru Calendarul Pirelli 2022

Bryan Adams va realiza fotografiile pentru Calendarul Pirelli, ediția 2022. Artistul a dezvăluit că este „mândru” de faptul că a fost ales pentru acest job. Realizarea celebrului calendar a fost amânată anul acesta din cauza pandemiei.

Rockerul canadian, în vârstă de 61 de ani, cochetează cu fotografia de ani buni.  

„Sunt mândru că am fost ales în calitate de fotograf al Calendarului Pirelli 2022. Combinaţia dintre fotografie şi muzică reprezintă ceva foarte interesant, iar viitorul calendar va conţine, bineînţeles, persoane extraordinare”, a declarat Bryan Adams, informează Agerpres. 

Artistul va începe să lucreze la acest proiect peste câteva săptămâni. 

Bryan Adams este celebru pentru piese ca "Summer of '69", "Run to You", "Heaven" şi (Everything I Do) I Do It For You".

Ca fotograf a realizat ședințe foto cu celebrităţi de prim rang, precum actorul Mads Mikkelsen, rockerul Mick Jagger, top-modelul Naomi Campbell şi regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii. A publicat şi câteva cărţi cu fotografiile sale, iar unul dintre volume a inclus imagini cu soldaţi britanici răniţi pe front.

Cât despre Calendarul Pirelli, este tipărit în ediţie limitată şi, de obicei, este oferit drept cadou clienţilor companiei italiene. În ultimii ani, realizatorii calendarului s-au îndepărtat treptat de formatul clasic al acestui produs, ce prezenta top-modele sumar îmbrăcate, pentru a aborda tematici mai artistice în imaginile sale, în care apar celebrităţi din diverse domenii de activitate.

Cea mai sexy din lume în 2021. Teyana Taylor, prima femeie de culoare care ajunge pe locul 1 în Maxim Hot 100

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.