American Music Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 20 Nov 2016
Divertisment

Teyana Taylor. Profimedia

Cea mai sexy din lume în 2021. Teyana Taylor, prima femeie de culoare care ajunge pe locul 1 în Maxim Hot 100

Teyana Taylor scrie istorie. Este prima femeie de culoare care urcă în fruntea listei Maxim 100 Hot, ediția 2021.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a devenit celebră după ce a făcut coregrafia pentru Beyonce, în clipul piesei Ring The Alarm din 2006.

Teyana are două fiice cu baschetbalistul Iman Shumpert.

Vorbind despre apariția în Maxim, fosta protejată a lui Kanye West a declarat: „Citeam Maxim de mult timp și am simțit întotdeauna că aș putea fi pe copertă.

„Așa că să primesc telefonul și să mă anunțe că vor să pozez pentru această copertă a însemnat foarte mult. Reacția mea a fost: 'Ce? Mă vor pe copertă? OK!'”.

Ulterior, Teyana a scris pe Instagram: „Cineva mă ciupească!!!! 'Cea mai sexy femeie în viață', în Maxim Hot 100. WOW ...”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Garner avea 30 de ani când a apărut pe copera Maxim, în 2002, iar Eva Longoria, 30 de ani în 2005.

Alte staruri care au fost numărul 1 pe lista Maxim Hot 100 sunt: Jessica Alba, Taylor Swift, Katy Perry, Kate Upton, Lindsay Lohan, Stella Maxwell, Hailey Baldwin și Olivia Culpo.

Angelina Jolie, superbă în galben! A renunțat la ținutele negre pentru ziua ei de naștere, pe care a sărbătorit-o alături de copii

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri