Cindy Crawford, despre neîncrederea tatălui ei, când și-a început cariera de model: "Credea că e un alt nume pentru prostituție"

Cindy Crawford, una dintre supermodelele emblemă ale anilor '90, a dezvăluit recent ce părere a avut tatăl ei când l-a anunțat că vrea să urmeze o carieră în modeling. "Credea că e un alt nume pentru prostituție", a dezvăluit frumoasa șatenă, care astăzi are 57 de ani.

Cindy Crawford face aceste dezvăluiri în serial documentar "The Super Models", care oferă o privire de ansamblu asupra carierei ei, dar și a lui Naomi Campbell, Linda Evangelista și Christy Turlington.

Cindy Crawford, 1992/ Foto: Profimedia

Tatăl lui Crawford a fost unul dintre oamenii care s-au opus ideii ca ea să defileze pe podiumuri de modă sau să apară în reviste. Pentru că nu aveau deloc încredere în această industrie, părinții ei au însoțit-o la prima audiție, pentru a se asigura că nu e vorba de treburi necurate.

Citește și: Cindy Crawford, aproape de nerecunoscut fără urmă de machiaj. Cum s-a lăsat filmată la saună vedeta americană

Cindy a mărturisit acum că la începuturile sale nu știa nimic despre modeling și nici nu credea că o fată simplă ca ea putea deveni o emblemă a industriei. "Nici măcar nu mă gândisem la asta. Nici măcar nu știam că e un job real. Nu știam cum aș fi putut ajunge dintr-un oraș din Illinois într-o revistă", a spus ea în documentar, scrie People.

Cindy Crawford 2020/ Foto: Profimedia

"Tata chiar nu înțelegea cum modelingul poate fi o carieră reală. Credea că e un alt nume pentru prostituție, așa că a venit cu mine la prima audiție", a mai adăugat Cindy.

Astăzi, și fiica lui Crawford, Kaia Gerber, îi calcă pe urme și este model. A reușit deja să defileze pentru cele mai mari case de modă ale lumii.

Citește și: Cindy Crawford a trecut cu brio testul timpului! Și acum arată demențial în costum de baie, iar dovadă sunt pozele din 2022 și 1996

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.