cindy crawford
Divertisment

Cindy Crawford/ Foto: Profimedia

Cindy Crawford, despre neîncrederea tatălui ei, când și-a început cariera de model: "Credea că e un alt nume pentru prostituție"

Cindy Crawford, una dintre supermodelele emblemă ale anilor '90, a dezvăluit recent ce părere a avut tatăl ei când l-a anunțat că vrea să urmeze o carieră în modeling. "Credea că e un alt nume pentru prostituție", a dezvăluit frumoasa șatenă, care astăzi are 57 de ani.

Cindy Crawford face aceste dezvăluiri în serial documentar "The Super Models", care oferă o privire de ansamblu asupra carierei ei, dar și a lui Naomi Campbell, Linda Evangelista și Christy Turlington.

CINDY CRAWFORD
Cindy Crawford, 1992/ Foto: Profimedia

Tatăl lui Crawford a fost unul dintre oamenii care s-au opus ideii ca ea să defileze pe podiumuri de modă sau să apară în reviste. Pentru că nu aveau deloc încredere în această industrie, părinții ei au însoțit-o la prima audiție, pentru a se asigura că nu e vorba de treburi necurate.

Citește și: Cindy Crawford, aproape de nerecunoscut fără urmă de machiaj. Cum s-a lăsat filmată la saună vedeta americană

Cindy a mărturisit acum că la începuturile sale nu știa nimic despre modeling și nici nu credea că o fată simplă ca ea putea deveni o emblemă a industriei. "Nici măcar nu mă gândisem la asta. Nici măcar nu știam că e un job real. Nu știam cum aș fi putut ajunge dintr-un oraș din Illinois într-o revistă", a spus ea în documentar, scrie People.

Cindy Crawford
Cindy Crawford 2020/ Foto: Profimedia

"Tata chiar nu înțelegea cum modelingul poate fi o carieră reală. Credea că e un alt nume pentru prostituție, așa că a venit cu mine la prima audiție", a mai adăugat Cindy.

Astăzi, și fiica lui Crawford, Kaia Gerber, îi calcă pe urme și este model. A reușit deja să defileze pentru cele mai mari case de modă ale lumii.

Citește și: Cindy Crawford a trecut cu brio testul timpului! Și acum arată demențial în costum de baie, iar dovadă sunt pozele din 2022 și 1996

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri