De ce North West, fiica cea mare a lui Kim Kardashian, preferă să stea cu tatăl ei, Kanye West

Kim Kardashian a dezvăluit că fiica ei cea mare, North West, preferă să stea cu tatăl ei, Kanye West. Kim, care are patru copii cu fostul ei soț, a detaliat de ce North își dorește să petreacă cât mai mult timp cu rapperul.

Când vine vorba de Kanye, nimeni nu-l poate egala în opinia lui North. „Pentru că de fiecare dată când își petrece timpul acasă la acesta, „va spune: 'Tata este cel mai bun'”, i-a mărturisit Kim Kardashian surorii ei, Kourtney, în timpul episodului din 2 noiembrie din reality show-ul „The Kardashians”.

„'El se descurcă cu toate. Nu are dădacă, nu are bucătar, nu are oameni de pază. Locuiește într-un apartament'. Și apoi începe să plângă: 'Tu de ce nu ai un apartament? Nu-mi vine să cred că nu avem un apartament'”, a povestit Kim că i-a reproșat fiica ei în vârstă de zece ani.

Kanye West și fiica sa, North. Profimedia

O experiență cu care Kourtney – care are trei copii Mason (13 ani), Penelope (11 ani) și Reign (8 ani), cu fostul ei partener Scott Disick – este atât de familiarizată.

„Așa fac și ai mei după ce vin de la Scott”, a mărturisit fondatoarea Poosh, care așteaptă primul ei copil cu Travis Barker. „‘Tata are cea mai bună casă, a ta e urâtă. El are cea mai frumoasă casă. Nu este super mare, iar atmosfera e mai bună’. Simt că toate astea cad în sarcina părintelui care este mai implicat”, a mai spus aceasta.

Kim Kardashian: North este lecția mea pe această planetă. M-a învățat atât de multe despre viață

Dar după ce a petrecut timp doar ea cu North, Kim (care recunoaște că apelează întotdeauna la Kourtney pentru sfaturi despre maternitate, în ciuda oricăreia dintre neînțelegerile lor), a declarat, gândindu-se la ce i-a spus sora ei mai mare:

„Kourtney spune întotdeauna că North este lecția mea pe această planetă”, și-a amintit Kim. „Ar trebui să învăț și mai multe despre răbdare. Ea mă învață să am răbdare. Fiica mea m-a învățat atât de multe despre viață.”

North a împlinit 10 ani în iunie și a mers împreună cu mama ei la un meci al celor de la Lakers.

„Fetița mea dulce și specială. Nu-mi vine să cred că ai 10 ani, North”, a scris Kim pe Instagram, la momentul respectiv. „Sufletul meu s-a schimbat în ziua în care ai venit pe lume și îmi place să te știu cea mai bună prietenă. Îți mulțumesc că m-ai făcut mămică. Te iubesc atât de mult și voi fi alături de tine pentru totdeauna."

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.