Kim Kardashian threw a sleepover party for her daughter North West at Nobu restaurant in West Hollywood. Kim rented a Party bus for her daughter. Kourtney Kardashian and her daughter were there too. After Nobu they went to the Beverly Hills Hotel
Divertisment

Kim Kardashian, North West. Profimedia

De ce North West, fiica cea mare a lui Kim Kardashian, preferă să stea cu tatăl ei, Kanye West

Kim Kardashian a dezvăluit că fiica ei cea mare, North West, preferă să stea cu tatăl ei, Kanye West. Kim, care are patru copii cu fostul ei soț, a detaliat de ce North își dorește să petreacă cât mai mult timp cu rapperul.

Când vine vorba de Kanye, nimeni nu-l poate egala în opinia lui North. „Pentru că de fiecare dată când își petrece timpul acasă la acesta, „va spune: 'Tata este cel mai bun'”, i-a mărturisit Kim Kardashian surorii ei, Kourtney, în timpul episodului din 2 noiembrie din reality show-ul „The Kardashians”.

„'El se descurcă cu toate. Nu are dădacă, nu are bucătar, nu are oameni de pază. Locuiește într-un apartament'. Și apoi începe să plângă: 'Tu de ce nu ai un apartament? Nu-mi vine să cred că nu avem un apartament'”, a povestit Kim că i-a reproșat fiica ei în vârstă de zece ani.

Kanye West is Spotted on The Day He Finalized His Divorce From Kim Kardashian.
Kanye West și fiica sa, North. Profimedia

O experiență cu care Kourtney – care are trei copii Mason (13 ani), Penelope (11 ani) și Reign (8 ani), cu fostul ei partener Scott Disick – este atât de familiarizată.

„Așa fac și ai mei după ce vin de la Scott”, a mărturisit fondatoarea Poosh, care așteaptă primul ei copil cu Travis Barker. „‘Tata are cea mai bună casă, a ta e urâtă. El are cea mai frumoasă casă. Nu este super mare, iar atmosfera e mai bună’. Simt că toate astea cad în sarcina părintelui care este mai implicat”, a mai spus aceasta.

Kim Kardashian: North este lecția mea pe această planetă. M-a învățat atât de multe despre viață

Dar după ce a petrecut timp doar ea cu North, Kim (care recunoaște că apelează întotdeauna la Kourtney pentru sfaturi despre maternitate, în ciuda oricăreia dintre neînțelegerile lor), a declarat, gândindu-se la ce i-a spus sora ei mai mare:

„Kourtney spune întotdeauna că North este lecția mea pe această planetă”, și-a amintit Kim. „Ar trebui să învăț și mai multe despre răbdare. Ea mă învață să am răbdare. Fiica mea m-a învățat atât de multe despre viață.”

North a împlinit 10 ani în iunie și a mers împreună cu mama ei la un meci al celor de la Lakers.

„Fetița mea dulce și specială. Nu-mi vine să cred că ai 10 ani, North”, a scris Kim pe Instagram, la momentul respectiv. „Sufletul meu s-a schimbat în ziua în care ai venit pe lume și îmi place să te știu cea mai bună prietenă. Îți mulțumesc că m-ai făcut mămică. Te iubesc atât de mult și voi fi alături de tine pentru totdeauna."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?