Defilarea lui Paris Hilton într-o prezentare de modă a devenit virală: "De ce merge ca RoboCop?". Milionara are picioare impecabile

Paris Hilton a urcat pe podiumul de prezentare la Săptămâna Modei de la Paris, dar clipul cu defilarea ei a devenit viral pe social media. Fanii au avut opinii divergente, unii spunând că mersul ei a fost unul ciudat.

Paris a acceptat invitația celor de la Mugler și a defilat alături de Irina Shayk, Helena Christensen, dar și de actrița Angela Bassett. Milionara de 42 de ani a îmbrăcat o rochie neagră și foarte scurtă, cu umeri exagerați și corset. Pare că pantofii au pus-o în dificultate și i-au făcut mersul nenatural.

Unii internauți au arătat cu degetul alegerea caselor de modă de a implica vedete în defilări în loc de modele. Alții au făcut glume cu privire la mersul lui Hilton, considerat bizar, dar s-au recunoscuți fermecați de picioarele lungi și tonifiate ale blondei.

Citește și: Paris Hilton a rămas însărcinată la 22 de ani cu Jason Shaw. Vedeta a renunțat la sarcină din cauza abuzurilor din școală

"Așa arăt eu când pot tocuri o dată pe an"; "Nu știu, sunt cam obsedată de cât de bizar este acest mers"; "Așa merg când sunt beată și încerc să mă prefac că nu sunt"; "Nu poate să defileze, dar are picioare grozav de tonifiate"; "Îmi pare rău, dar de ce merge ca RoboCop?"; "Își face mersul ei cu care a obișnuit din anii '90 și nu va defila niciodată ca un model pentru că ea e Paris Hilton", au fost câteva dintre comentarii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Paris nu a părut deranjată de comentariile mai neplăcute, scriind pe rețelele sociale: "Un vis devenit realitate. Atât de mândră să fac parte din această noapte specială".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Citește și: Paris Hilton, ca o păpușă Barbie la Săptămâna Modei de la Paris. La 42 de ani, milionara arată impecabil în rochie mini

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.