Paris Hilton/ Getty Images
Divertisment

Paris Hilton/ Getty Images

Paris Hilton a rămas însărcinată la 22 de ani cu Jason Shaw. Vedeta a renunțat la sarcină din cauza abuzurilor din școală

Paris Hilton a făcut noi dezvăluiri despre viața sa, confirmând faptul că, atunci când avea doar 22 de ani, a rămas însărcinată cu modelul Jason Shaw, cu care s-a logodit în 2002. 

Vedeta susține că și-a întrerupt sarcina din cauză că „nu a fost pregătită” să devină mamă. Aceasta dă vină pe traumele lăsate de abuzurile sexuale pe care le-a suferit în școala cu internat, susținând că nu era „capabilă să fie bine cu ea însăși”. 

Citește și: Paris Hilton, primele declarații în postura de mamă. Cum se descurcă vedeta în acest rol: „Vreau să-l protejez în fiecare secundă”

Hilton l-a întâlnit pentru prima dată pe modelul Shaw, acum în vârstă de 49 de ani, în Los Angeles în 2001 și s-au logodit anul următor. Relația lor s-a încheiat în 2003. Paris Hilton a declarat recent că în noiembrie 2003 a aflat că este însărcinată. „Am fost îngrozită și rănită. Hormonii mei au luat-o razna. Tot ce știam despre mine era în război cu tot ceea ce am fost crescută să cred despre întreruperile de sarcină. Știam că nu e momentul potrivit să-mi iau un astfel de angajament. Nu avea nicio legătură cu el sau cu copilul. Pur și simplu nu eram capabilă să fie eu bine cu mine. După ce am suferi abuzuri în școala Provo Canyon am fost afectată în moduri despre care nu puteam să vorbesc și mi-am pierdut încrederea”, a povestit vedeta. 

Paris a declarat că se gândește cu tristețe la momentul când și-a întrerupt sarcina, susținând că a fost torturată de gândul că „și-a ucis copilul”, dar acum realizează că dacă alegea să devină mamă în 2003, viața sa ar fi fost o „epavă”. 

În prezent, femeia de afaceri americană și personalitatea mass-media, în vârstă de 41 de ani, și-a îndeplinit visul, iar cu ajutorul unei mame surogat a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos. 

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit”, a scris Paris Hilton în postarea de pe reţelele de socializare, în care apare o fotografie cu mâna ei care ține mâna copilului. Mesajul avea în dreptul său o inimă albastră, divulgând astfel și sexul copilului. 

Citește și: A născut în urmă cu trei săptămâni, dar e într-o formă de invidiat. Sora lui Paris Hilton, răvășitoare în pantaloni scurți

Vedeta a mărturisit că, atunci când și-a luat copilul din spital a trebuit să poarte o perucă brunetă și să folosească un pseudonim, pentru a avea intimitate în timpul nașterii copilului ei. 

„Toată viața mea a fost publică. Nu am avut niciodată nimic pentru mine. Acum, am decis că vrem să avem toată această experiență doar pentru noi”, a declarat Paris Hilton. Mai mult, femeia de afaceri este hotărâtă să-și protejeze fiul orice s-ar întâmpla. „Vreau să-l protejez în fiecare secundă. Am acest instinct de mamă, pe care nu l-am avut niciodată. Mă simt completă acum”. 

Paris Hilton a fost deschisă cu privire la dorința ei de a deveni mamă alături de Reum, în vârstă de 41 de ani. În luna decembrie a anului trecut, actrița a declarat într-un interviu că ea și soțul ei au discutat mult despre un copil după ce s-au căsătorit, dezvăluind că cei doi au început procesul de fertilizare in vitro (FIV) în timpul pandemiei de Covid-19.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri