Drew Barrymore, adevărul despre relația cu fiicele ei: ”Niciodată nu voi fi prietena lor!”

Drew Barrymore, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Îngerii lui Charlie”, a vorbit despre cum își crește fiicele și a mărturisit că ”nu va fi niciodată prietena lor”.

Drew Barrymore are două fiice cu fostul ei soț, Will Kopelman, în vârstă de șapte ani și de opt ani și jumătate, iar acum aceasta a dezvăluit că este important ca ele să aibă setate niște limite, motiv pentru care ”niciodată nu va accepta să le fie prietenă”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

În cadrul podcastului moderat de Demi Lovato, actrița, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu fiicele ei, Frankie și Olive.

Citește și: Christina Hendricks, despre perioada „Mad Men”: Toți voiau să mă întrebe despre mărimea sutienului

Drew Barrymore a povestit că ea și mama ei, Jaid, erau prietene, nu avea o relație de ”părinte și copil”, motiv pentru care atunci când a devenit mamă a fost nevoită să învețe complet această dinamică.

Astfel, celebra actriță a mărturuisit că a considerat esențial să le impună niște limite fiicelor ei și le-a spus, la un moment dat, că ”niciodată nu va fi prietena lor”.

Citește și: Plimbare în familie pentru Bradley Cooper și Irina Shayk. Cum au fost surprinși cei doi alături de fetița lor

”Le-am spus, evident, ”uite, nu sunt prietena ta, sunt părintele tău”, a mărturisit ea, continuând: ”Poți să fii prietenoasă când ai anumite activități, nu mai trebuie să fie relația aceea strictă, însă nu trebuie să exagerezi.”, a mai precizat actrița.

Ea a dezvăluit, însă, că are o relație specială cu fiicele ei, motiv pentru care ele au fost primele cărora le-a împărtășit când a aflat că a fost nominalizată la premiile Emmy.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.