Divertisment

Sursă foto: Profimedia

Plimbare în familie pentru Bradley Cooper și Irina Shayk. Cum au fost surprinși cei doi alături de fetița lor

În ciuda faptului s-au despărțit, Bradley Cooper și Irina Shayk mențin o relație de prietenie de dragul fiicei lor, pe care o cresc împreună. Astfel, cei doi sunt adesea surprinși de paparazzi în timpul ieşirilor lor, iar fotografiile întăresc ideea fostul cuplu a rămas în relații bune.

Aflați în timpul unei plimbări prin New York, alături de fiica lor, Lea De Seine, în vârstă de patru ani, Bradley a părut incantat de timpul petrecut în familie, oferindu-i zâmbete calde Irinei. Cei trei s-au oprit într-un parc pentru a savura o felie de pizza, iar tinerii părinți au avut grja poarte și jucăriile fetiței cu ei, pentru câteva momente de joacă.

Citeşte şi: Toți ochii pe Irina Shayk! Frumoasa rusoaică de 35 de ani face furori în costum de baie

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Modelul, în vârstă de 35 de ani, a purtat o ținută chic, în nuanțe de nude, formată dintr-o rochie scurtă și o pereche de cizme lungi, iar Bradley a optat pentru ceva mai simplu, un tricou, blugi și o pereche de adidași. Nici Lea nu a fost mai prejos, fetița fiind îmbrăcată într-o rochie roz de prințese, lucru de așteptat, având în vedere mama sa este model.

CFDA Fashion Awards
CFDA Fashion Awards

Irina și Cooper au făcut furori în presa tabloidă când au anunțat sfârșitul relației lor de patru ani în 2019. Iar în ultima vreme, modelul a atras din nou atenția după apariția zvonurilor s-ar întâlni cu Kanye West, fostul soț al lui Kim Kardashian.

Citeşte şi: Gata cu semnele de întrebare! Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși îmbrățișați și drăgăstoși pe stradă

Mai multe surse misterioase au scris pe Instagram  cei doi s-ar întâlni în secret, însă nimic nu a fost confirmat oficial.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?