Georgina Rodriquez, iubita lui Ronaldo, cuceritoare într-un costum cu corset și decolteu amplu, la Festivalul de Film de la Veneția

Festivalul de Film de la Veneția 2021 a debutat pe 1 septembrie în orașul italian. Ocazie pentru multe vedete să impresioneze pe covorul roșu. Printre acestea, și Georgina Rodriquez. Iubita lui Cristiano Ronaldo a afișat o siluetă perfectă, într-un costum negru compus din pantaloni și un corset cu decolteu amplu. De asemenea, Georgina și-a schimbat look-ul, optând acum pentru un bob. 

Este prima apariție la un eveniment public a Georginei, de la anunțul mutării lui Ronaldo la Manchester United. 

Modelul spaniol în vârstă de 27 de ani a fost prezentă la premiera filmului „Parallel Mothers” cu Penelope Cruz în rolul principal.

Festivalul de Film de la Veneția din 2021 are loc în perioada 1-11 septembrie și este considerat una dintre cele mai vechi ceremonii de premiere din lume și unul dintre evenimentele „Big Five”.

Juriul este condus anul acesta de regizorul „Parasite”, Bong Joon Ho, care a declarat că este „onorat să fie parte din această frumoasă tradiție cinematografică”.

„În calitate de președinte al juriului - și mai important ca cinefil  - sunt gata să admir și să aplaud toate marile filme selectate de festival. Sunt plin de speranță și entuziasm”.

Din juriu mai fac parte regizorii Saverio Costanzo, Alexander Nanau, Chloé Zhao și actrițele Virginie Efira, Cynthia Erivo, Sarah Gadon.

Pe www.peroz.ro:

Prințesa Mako a Japoniei rupe tradiția imperială. Renunță la titlu și la avere pentru a se mărita, anul acesta, cu un „om de rând”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.