Irina Shayk, impecabilă într-un costum de baie întreg. „Cum poți să fii atât de frumoasă?”, i-au scris fanii

Irina Shayk și-a expus silueta perfectă într-un costum de baie dintr-o singură piesă, în cele mai recente imagini pe care supermodelul în vârstă de 36 de ani le-a publicat pe contul personal de Instagram.

Irina arată spectaculos în costumul negru. Shayk se bucură de câteva zile de vacanță, într-o destinație de vis. 

Irina Shayk. Foto: Instagram Irina Shayk

Luna trecută, Irina cucerea podiumul la London Fashion Week, unde a prezentat pentru designeri celebri. 

Modelul este mama unei fetițe de cinci ani, Lea De Seine, cu fostul ei partener actorul Bradley Cooper.

Irina și Bradley locuiesc aproape unul de celălalt, în Greenwich Village, o decizie pe care au luat-o pentru fiica lor după ce s-au despărțit, în cazul în care cea mică dorește să ajungă imediat la celălalt părinte.

„Este un tată total dedicat”, declara Irina anul trecut pentru Highsnobiety. „Lea a plecat cu el într-o vacanță aproape două săptămâni și nu i-am sunat o dată. Atât de tare s-au distrat”.

„Eu și tatăl ei suntem foarte stricți în anumite privințe. Când termină de mâncat, se ridică de la masă, își ia farfuria și spune „mulțumesc”. Fără „te rog” sau „mulțumesc” nu primește nimic...Este greu, pentru că are atât de multe jucării. Eu am avut o singură păpușă și încă o mai am: blondă, cu ochi albaștri. Bunica mea îmi făcea rochițe pentru ea. Și îi explic mereu: 'Uite, aceasta este păpușa mea. Am avut una singură'. Sau îi spun: 'Uite, ai această acadea. Eu primeam acadele doar de Crăciun'. Ca mai târziu în viață să nu ia lucrurile ca și cum i se cuvin”.

Vezi și:

Hailey Bieber, selfie fără urmă de machiaj și filtre, la câteva zile după ce a negat că este însărcinată

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.