USA - Vanity Fair Oscar Party - Beverly Hills
Divertisment

Hailey Bieber, Vanity Fair Oscar Party 2022. Profimedia

Hailey Bieber, selfie fără urmă de machiaj și filtre, la câteva zile după ce a negat că este însărcinată

Hailey Bieber este una dintre cele mai admirate vedete din lumea modei. Supermodelul urmărit de 42 de milioane de fani numai pe Instagram este considerat un etalon al frumuseții. Arată spectaculos de fiecare dată când se află pe catwalk ori pe covorul roșu, dar soția lui Justin Bieber nu se ferește să-și arate fața și atunci când nu poartă machiaj sau când nu apelează la filtre și editări. Chiar zilele acestea, Hailey a postat pe Insta Stories un selfie în care apare complet nemachiată. 

Tânăra în vârstă de 25 de ani a afișat un look lejer, purtând un tricou simplu, alb.

hailey bieber
Hailey Bieber. Foto: Instagram Hailey Bieber

Recent, Hailey Bieber a folosit aceeași platformă de socializare pentru a nega o serie de zvonuri despre faptul că ar fi însărcinată, după ce a apărut într-o rochie lejeră pe covorul roșu de la premiile Grammy, în Las Vegas, la brațul soțului ei. Hailey a îmbrăcat o ținută albă fluidă, asemănătoare unui neglije, declanșând speculații că ar putea ascunde o sarcină.

Însă când Radar Online a postat un titlu pe Instagram despre această posibilitate, Hailey a comentat: „Nu sunt însărcinată, lăsați-mă în pace”.

Cei doi soți vor însă ca la un moment dat să devină părinți. Spre finalul anului 2020, Justin Bieber a participat la The Ellen DeGeneres Show și a declarat că vrea „atâția” copii „câți dorește Hailey să facă”. El a explicat atunci: „Mi-ar plăcea să am un mic trib, dar este corpul ei și ea decide...orice vrea ea să facă. Cred totuși că vrea să aibă câțiva. Dar în același timp Hailey mai are lucruri de realizat ca femeie și nu este încă pregătită pentru a deveni mamă, ceea ce este în regulă”.

Hailey, soția lui Justin Bieber, primele declarații despre copii: ”Sunt încă foarte, foarte tânără!”

Justin și Hailey s-au căsătorit la New York, în 2018, iar anul următor au făcut nunta cu invitați în Carolina de Sud.

Pilates, secretul supermodelelor pentru o siluetă demnă de podium. Kendall Jenner, Bella Hadid și Hailey Bieber sunt mari fane

 

Etichete: hailey bieber

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri