Irina Shayk, răvășitoare pe plaja din Tulum. Modelul și-a etalat decolteul și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie minuscul

Irina Shayk are un corp de milioane, motiv pentru care este unul dintre modelele aflate la mare căutare de către reprezentanții brandurilor de costume de baie. Cu ocazia lansării noii colecții de costume de baie a colegei de breaslă, Candice Swanepoel, frumoasa rusoaică a făcut publice câteva imagini de la ședința foto de promovare, unde a fost chiar ea una dintre muze.

Modelul, în vârstă de 35 de ani, a încins atmosfera pe rețelele sociale când a publicat o fotografie îmbrăcată într-unul dintre costumele de baie create de Candice. Răvășitoare ca intotdeauna, Shayk a impresionat cu fiecare milimetru din corpul ei tonifiat, iar costumul de baie galben, minuscul, a fost de mare ajutor. Pe lângă cele două articole de vară, modelul a accesorizat ținuta și cu o fustă albă, croșetată și un colier argintiu.

Citește și: Kim Kardashian a făcut valuri la Vatican cu ținuta aleasă. Nu a renunțat la decupaje și umeri goi

De asemenea, Irina apare și în videoclipul de promovare al brandului "Tropicofc", care a fost filmat în Tulum. Alături de ea, pot fi văzute și modelele Candice Swanepoel și Joan Smalls, toate trei pozând senzual pe plaja tropicală.

Irina Shayk se întâlnește cu Kanye West

Zvonurile unei relații între Kanye West și Irina Shayk, fosta parteneră a lui Bradley Cooper, au fost confirmate când cei doi s-au întors împreună dintr-o escapadă romantică în Provența, Franța.

Deși Kanye, în vârstă de 44 de ani, a trecut de curând printr-un divorț cu Kim Kardashian, rapperul pare -și fi găsit repede alinarea în brațele modelului rusesc, care este o femeie singură de mai bine de doi ani, de la despărțirea Bradley Cooper.

Conform Daily Mail, cuplul s-ar fi bucurat de o călătorie romantică de trei nopți în Franţa, cu ocazia zilei de naștere a lui Kanye, cazându-se la un un hotel de lux de 600 de acri, numit Villa La Coste. Momentul în care au fost surprinși de paparazzi este atunci când s-au întors cu un avion privat în New Jersey.

Franța a fost întotdeauna o destinație favorită pentru vedeta Yeezy, care a petrecut mult timp acolo cu fosta sotie, Kim, după ce a dus-o la Paris când au început să se întâlnească în 2012.

Citește și: Shakira nu mai îmbătrânește! Iubita fotbalistului Gerard Pique arată ca o puștoaică pe coperta unei reviste de top

Deși perechea pare una ciudată, Irina și Kanye nu sunt străini unul de altul, cei doi cunoscându-se de mai bine de zece ani. În 2010, modelul a apărut într-unul din videoclipurile rapper-ului pentru piesa "Power", unde a portretizat rolul unui înger. Iar cu doi ani în urmă, Shayk a făcut parte din grupul de modele care au defilat pentru colecția de haine toamnă/iarnă a lui West, în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.