Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian este recunoscută pentru stilul vestimentar care-i pune în evidență formele / Foto: Instagram

Kim Kardashian a făcut valuri la Vatican cu ținuta aleasă. Nu a renunțat la decupaje și umeri goi

Kim Kardashian nu este făcută pentru ținute conservatoare. Chiar și pentru o vizită în Vatican, starleta a rămas fidelă pieselor vestimentare mulate și decupate.

Kim Kardashian se distrează de minune în Italia, acolo unde a poposit pentru câteva zile. Nu putea rata nici vizita la Vatican, așa că și-a făcut timp pentru a admira reședința liderului Bisericii Catolice. A stârnit discuții aprinse din cauza rochiei de dantelă purtate. Deși lungă, aceasta a fost mulată, cu umerii goi și cu decupaje în zona abdomenului. La ieșirea din Vatican, Kim avea în mână o jachetă de piele, semn că a fost nevoită să se acopere în interior.

Citește și: Ținuta de sesiune a lui Kim Kardashian. Bruneta învață pentru Drept îmbrăcată doar în costum de baie

Kim Kardashian in Vatican

Kate Moss și fiica ei, ținute mai conservatoare

kate moss si fiica ei, lila
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Kim a fost însoțită de Kate Moss și de fiica acesteia, Lila Grace, însă ambele au abordat ținute mai conservatoare: rochii până la genunchi sau până în pământ și sacouri care să le acopere brațele goale.

Foto: Cât de frumoasă este fiica lui Kate Moss. Lila Grace are 18 ani și este leită mamei sale

Pentru a vizita Bazilica Sf. Petru și Muzeele Vaticane, vizitatorii trebuie să respecte un cod vestimentar. Umerii, brațele și genunchii trebuie să fie acoperiți, fustele mini și pantalonii scurți nu sunt acceptați, la fel și bluzele fără mâneci sau cu vedere la abdomen. Bărbații nu au voie să intre cu pălărie în bazilică.

Kim Kardashian la Vatican

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri