Irina Shayk, secretele frumuseții sale de revistă. Rusoiaca arată superb și fără pic de machiaj

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Irina Shayk, a acceptat să-și dezvăluie câteva dintre secretele care o ajută să arate mereu ca ieșită din paginile unei reviste.

Frumoasa rusoaica a acceptat invitația celor de la Vogue pentru a crea un machiaj pe care îl folosește deseori, dar și pentru a împărtăși câteva trucuri de frumusețe.

Citește și: Anca Țurcașiu, secretele siluetei de puștoaică și adevărul despre operațiile estetice. Ce face pentru a arăta atât de bine la 51 de ani

Modelul a spus că iubește machiajul, însă, cu condiția să știi să-l porți pentru a-ți accentua trăsăturile, nu să te ascunzi în spatele lui. Folosește doar câteva produse în viața de zi cu zi, pentru un look cât mai natural: un fond de ten, iluminator, o culoare discretă pe pleoape, rimel și un ruj cât mai apropiat de culoarea buzelor. Pentru sprâncene folosește un fixativ dat pe o periuță de dinți.

Irina Shayk arată foarte bine și fără machiaj. / Foto: captură YouTube

Citește și: Irina Shayk, răvășitoare pe plaja din Tulum. Modelul și-a etalat decolteul și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie minuscul

Irina Shayk arată superb și fără pic de machiaj și, spune ea, accentul cade pe îngrijirea tenului, pe hidratare, așa că nu uită de o cremă bună de ochi și de măștile de față cu aur: "Sunt rusoiacă, iubesc aurul. Cred că poți sta departe de tratamentele faciale dacă respecți o rutină și îți hidratezi tenul", a spus ea.

"Am crescut într-o zonă foarte rece. Când mă trezesc sau când călătoresc și simt că am fața umflată, iau un cub de gheață din congelator și îl plimb în zona ochilor, a bărbiei, cam pe toată fața. Cred că un alt truc de frumusețe este paharul cu apă și lămâie în fiecare dimineață. E o modaliutate bună de a-ți începe ziua și această combinație este foarte bună pentru piele", a mai adăugat modelul de 35 de ani.

Citește și: Toți ochii pe Irina Shayk! Frumoasa rusoaică de 35 de ani face furori în costum de baie

Foto: Profimedia, Getty Images, captură YouTube

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.