irina-shayk
Divertisment

Irina Shayk, o frumusețe atemporală / Foto: Profimedia

Irina Shayk, secretele frumuseții sale de revistă. Rusoiaca arată superb și fără pic de machiaj

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Irina Shayk, a acceptat să-și dezvăluie câteva dintre secretele care o ajută să arate mereu ca ieșită din paginile unei reviste.

Frumoasa rusoaica a acceptat invitația celor de la Vogue pentru a crea un machiaj pe care îl folosește deseori, dar și pentru a împărtăși câteva trucuri de frumusețe.

Citește și: Anca Țurcașiu, secretele siluetei de puștoaică și adevărul despre operațiile estetice. Ce face pentru a arăta atât de bine la 51 de ani

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Modelul a spus că iubește machiajul, însă, cu condiția să știi să-l porți pentru a-ți accentua trăsăturile, nu să te ascunzi în spatele lui. Folosește doar câteva produse în viața de zi cu zi, pentru un look cât mai natural: un fond de ten, iluminator, o culoare discretă pe pleoape, rimel și un ruj cât mai apropiat de culoarea buzelor. Pentru sprâncene folosește un fixativ dat pe o periuță de dinți.

irina shayk

Citește și: Irina Shayk, răvășitoare pe plaja din Tulum. Modelul și-a etalat decolteul și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie minuscul

Irina Shayk arată superb și fără pic de machiaj și, spune ea, accentul cade pe îngrijirea tenului, pe hidratare, așa că nu uită de o cremă bună de ochi și de măștile de față cu aur: "Sunt rusoiacă, iubesc aurul. Cred că poți sta departe de tratamentele faciale dacă respecți o rutină și îți hidratezi tenul", a spus ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am crescut într-o zonă foarte rece. Când mă trezesc sau când călătoresc și simt că am fața umflată, iau un cub de gheață din congelator și îl plimb în zona ochilor, a bărbiei, cam pe toată fața. Cred că un alt truc de frumusețe este paharul cu apă și lămâie în fiecare dimineață. E o modaliutate bună de a-ți începe ziua și această combinație este foarte bună pentru piele", a mai adăugat modelul de 35 de ani.

Citește și: Toți ochii pe Irina Shayk! Frumoasa rusoaică de 35 de ani face furori în costum de baie

Foto: Profimedia, Getty Images, captură YouTube

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri