Ivanka Trump, surprinsă în costum de baie în Miami. Cum arată femeia de afaceri în timpul liber

Ivanka Trump s-a bucurat zilele acestea de o zi petrecută în compania soțului ei, Jared Kushner, și a celor trei copii ai lor. Familia a fost văzută în timpul unei plimbări pe faleza unei plaje din Miami, Florida.

În timp ce soțul Ivankăi a avut grijă de cei doi băieți ai lor, Theodore și James, femeia de afaceri, în vârstă de 39 de ani, a mers alături de fiica lor mai mare, Arabella.

Jared Kushner si Theodore, in varsta de 4 ani

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, cu un model de corali roșii, Ivanka a avut grijă să nu dezvăluie prea mult cu ajutorul unui kimono în aceeași nuanță. Cu toate acestea, ținuta îmbrăcată i-a evidențiat silueta de invidiat și picioarele lungi de model.

Ivanka Trump si Arabella

Citeşte şi: Tânara cu care Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez, surprinsă la plajă. Cine este Madison LeCroy, mărul discordiei

Deși are trei copii, Ivanka Trump arată extrem de bine, iar dacă nu ai cunoaște acest detaliu despre ea, ai putea crede că este, de fapt, sora mai mare a acestora. 

Ivanka Trump

Foștii consilieri prezidențiali au părăsit Washingtonul după înfrângerea electorală suferită de Donald Trump și s-au retras în Florida, unde au închiriat un apartament de lux în Sunshine State.

Citeşte şi: Kate Middleton, eleganţă şi stil la preţ accesibil. Ducesa de Cambridge a impresionat într-un sacou de 350 de lei

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.