Divertisment

Kate Middleton, eleganţă şi stil la preţ accesibil. Ducesa de Cambridge a impresionat într-un sacou de 350 de lei

Kate Middleton dovedește nu ai nevoie de ținute costisitoare pentru a arăta elegant și rafinat. Deși este ducesă de Cambridge, Kate nu ezită își achiziționeze îmbrăcăminte atât de la magazine low cost cum, cât și de la branduri de lux, atât timp cât articolele vestimentare îi sunt pe plac.

Dovada constă într-una dintre aparițiile sale, în cadrul unui filmuleţ dedicat zilei Sfântului Patrick. Îmbrăcată într-un sacou verde, marca Zara, Kate a apărut alaturi de soțul său, printul William, împreună cu care a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorii.

kate middleton si wiliam

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citeşte şi: Drew Barrymore, apariție bizară pe străzile din New York. Actrița surprinsă în picioarele goale la 8 grade Celsius

Sacoul cu pricina costă 350 de lei, un preț destul de accesibil și oricine îl poate cumpăra de pe site-ul brandului de haine. Articolul a fost accesorizat cu un lănţişor cu un pandativ în formă de trifoi, care a complimentat ideea din spatele culoarii sacoului.

Vorbind despre stilul lui Kate, Lucas Armitage, stilistul vedetelor a declarat ducesei de Cambridge îi place se îmbrace conform locului pe care îl vizitează ca un mod de a spune își ia îndatoririle în serios. Acest lucru reseie și din nuanța verde a sacoului, care trimite cu gândul la sărbătoarea St. Patrick.

Aceeași tactică a fost folosită de Kate și în timpul unei vizite în Varșovia, unde a purtat o ținută în nuanțele steagului Poloniei.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to Poland - 17 Jul 2017

Citeşte şi:  Povestea din spatele asasinării lui Maurizio Gucci, subiect pentru noul film al lui Ridley Scott. Cum s-a desfășurat cea mai mediatizată crimă din istoria modernă a Italiei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri