Izabel Goulart, Catwoman în mov aprins. Îmbrăcată într-o salopetă mulată ca o a doua piele, brazilianca a făcut furori la o petrecere

Brazilianca Izabel Goulart a întors capete la petrecerea aniversară a cântăreței Anitta, ce s-a ținut în Sao Paolo. Sute de oameni au sărbătorit-o pe una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului.

Pe lângă sărbătorită, și invitatele s-au străduit să apară ca scoase din cutie. Izabel a fost una dintre ele. La 38 de ani, supermodelul are un corp absolut perfect. Înaltă, bine proporționată, cu picioare lungi și perfect tonifiată, brazilianca a arătat superb într-o salopetă mov, foarte mulată, care nu ar fi putut ascunde nicio imperfecțiune.

Citește și: Cum arată Izabel Goulart în costum de baie, când e pozată de paparazzi și din față, și din spate. Pe Instagram e absolut perfectă

Izabel Goulart, într-o salopetă foarte mulată, decoltată și în față și la spate. / Foto: Profimedia

Ca o adevărată Catwoman, șatena s-a asemănat foarte tare la față cu Cindy Crawford, mai ales că și-a aranjat și părul așa cum aceasta obișnuia să o facă, în bucle lejere pe o parte. Decoltată și în față și la spate, ținuta a fost completată cu sandale cu barete transparente, o mini poșetă cu cristale și un trandafir strălucitor la gât. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile pe brazilianca de 1,78 m înălțime.

Citește și: Izabel Goulart, brazilianca cu corp perfect, filmată la călărie: “Cu ce ești îmbrăcată? Ce îi faci săracului cal?”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.