Izabel Goulart
Divertisment

Izabel Goulart, brazilianca cu corp perfect, filmată la călărie: “Cu ce ești îmbrăcată? Ce îi faci săracului cal?”

Fost “îngeraș” Victoria’s Secret, Izabel Goulart este obișnuită să primească numai complimente pe pagina sa de Instagram. Posesoarea unui corp perfect, brazilianca este admirată și invidiată în întreaga lume. Însă cele mai noi imagini postate de Izabel au stârnit controverse pe internet.
Brazilianca a postat câteva imagini și un filmulet de la o ședință de echitație, iar fanii au ridiculizat-o pentru outfitul ales pentru această activitate. Izabel Goulart poartă niste botine cu talpă ortopedică înaltă, o pereche de pantaloni extrem de scurți și o cămașă cu abdomenul la vedere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"Ce ai pe tine? Ce îi faci săracului cal?”, a fost reacția unei fane. “În sfârșit ceva ce Izabel nu știe să facă! Jenant” – au comentat fanii, neimpresionati de imaginile postate de Izabel la călărie.

Izabel Goulart

“Fata asta se face de râs. Doamne, nu te mai îmbrăca în pantaloni scurți când mergi la călărit. Fata asta nu ar trebui să se mai urce în viața ei pe un cal. Săracul animal”, a scris o altă fană.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?