Kate Hudson, pozată într-o zi normală, în blugi, fără pic de machiaj, cu părul prins neglijent. A moștenit farmecul celebrei ei mame

Pe covorul roșu, Kate Hudson nu dezamăgește. Îmbracă rochii care o pun în valoare, sclipitoare sau cu decupaje care-i pun în evidență toate atuurile fizice. Iată că și în viața de toate zilele, când alege haine casual, arată foarte bine și e sigură pe ea.

Citește și: Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți: Nu e ceva tradițional, dar am creat o legătură puternică

Cu un corp lucrat intens la sală, un zâmbet cuceritor moștenit de la celebra ei mamă, Goldie Hawn, Kate, la rândul ei mama a trei copii, pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. La 43 de ani arată fabulos, indiferent că pășește pe covorul roșu sau face o plimbare prin cartierul în care locuiește.

Kate Hudson, pozată de paparazzi fără machiaj, îmbrăcată relaxat. / Foto: Profimedia

Zilele trecute, fotografii au pozat-o când părăsea casa unor prieteni. Îmbrăcată în blugi strâmți și un pulover bleumarin, cu părul prins în vârful capului și fără urmă de machiaj, actrița a arătat tânără și fresh.

Kate are trei copii cu trei parteneri și spune că familia ei mare este „extrem de puternică”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.