Kate Hudson
Divertisment

Kate Hudson / Foto: Profimedia

Kate Hudson, pozată într-o zi normală, în blugi, fără pic de machiaj, cu părul prins neglijent. A moștenit farmecul celebrei ei mame

Pe covorul roșu, Kate Hudson nu dezamăgește. Îmbracă rochii care o pun în valoare, sclipitoare sau cu decupaje care-i pun în evidență toate atuurile fizice. Iată că și în viața de toate zilele, când alege haine casual, arată foarte bine și e sigură pe ea.

Citește și: Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți: Nu e ceva tradițional, dar am creat o legătură puternică

Cu un corp lucrat intens la sală, un zâmbet cuceritor moștenit de la celebra ei mamă, Goldie Hawn, Kate, la rândul ei mama a trei copii, pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. La 43 de ani arată fabulos, indiferent că pășește pe covorul roșu sau face o plimbare prin cartierul în care locuiește.

Kate Hudson
Kate Hudson, pozată de paparazzi fără machiaj, îmbrăcată relaxat. / Foto: Profimedia

Zilele trecute, fotografii au pozat-o când părăsea casa unor prieteni. Îmbrăcată în blugi strâmți și un pulover bleumarin, cu părul prins în vârful capului și fără urmă de machiaj, actrița a arătat tânără și fresh.

Kate are trei copii cu trei parteneri și spune că familia ei mare este „extrem de puternică”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri