Lourdes Leon, adevărul despre relația cu mama ei: ”Mi-a controlat toată viața!” Cum a reușit să devină independentă

Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei, a vorbit despre relația pe care o are cu mama ei și a dezvăluit că aceasta este un părinte foarte strict.

În cadrul unui interviu, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că mama ei este foarte posesivă și ”i-a controlat toată viața”.

Citește și: Fiica Madonnei, Lourdes Leon, dezvăluiri despre relaţia cu Timotheé Chalamet: „ A fost primul meu iubit"

”Mama este obsedată de control, ea mi-a controlat toată viața. Tocmai de aceea am fost nevoită să fiu independentă imediat după ce am absolvit liceul.”, a mărtruisit tânăra în cadrul unui interviu pentru o revistă.

Leon, care lucrează ca model, a mărturisit că una dintre modalitățile pe care le-a găsit pentru a fi independentă a fost să-și plătească singură apartamentul din New York și facultatea, în ciuda faptului că mama ei are milioane de dolari în conturi.

”Nu primim niciun ajutor financiar”, a spus ea, după care a continuat: ”Evident, am fost privilegiați să creștem într-o astfel de familie. Nu neg asta, însă nu am primit nimic fără efort. Cred că mama a văzut acei copii ai altor persoane faimoase și și-a spus: ”Copiii mei nu vor fi așa.” În plus, dacă părinții tăi plătesc pentru lucrurile tale, atunci acest lucru le oferă alte drepturi.”, a mai adăugat tânăra.

Citește și: Fiica Madonnei, surprinsă de paparazzi la plajă alături de iubit. Lourdes se mândrește cu o siluetă de model

Leon, în vârstă de 25 de ani, este fiica Madonnei cu fostul ei iubit, Carlos Leon, cu care aceasta a avut o relație din septembrie 1994 până în mai 1997. Aceasta are, de asemenea, un fiu de 21 de ani, pe nume Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie. De asemenea, ea are alți cinci copii adoptați - David Banda, 16 ani, Mercy James, 15 ani și gemenii Estere și Stelle Ciccone, de nouă ani.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.