*PREMIUM EXCLUSIVE NO WEB UNTIL 2PM EST 9TH DEC* Madonnas daughter Lourdes Leon and her boyfriend look the picture of happiness as they relax on a paradise vacation together
Divertisment

Fiica Madonnei, surprinsă de paparazzi la plajă alături de iubit. Lourdes se mândrește cu o siluetă de model

Nu îi place prea mult să fie în lumina reflectoarelor, însă fiica Madonnei stârnește interes oriunde apare. În vârstă de 24 de ani, Lourdes a fost surprinsă de paparazzi la plajă, alături de iubitul ei, în ipostaze romantice.

Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, cu slip negru și un sutien galben neon, accesorizată cu un cercel în buric și cu un lănțișor la gât, Lourdes a atras toate privirile la plajă. Tânăra impresionează cu silueta ei, însă straneste curiozitate și prin faptul că… refuză să se epileze. Nici măcar pentru ședințele foto nu își îndepărtează parul de la subraț sau de pe picioare.

VEZI SI: Pilula de a doua zi: când trebuie luată ca să își facă efectul. Cât de eficientă este această metodă de contracepție de urgență

Lordes este imaginea brandului Juicy Couture , alături de modelul plus size Ashley Graham. Acestea vor să demonstreze că te poți simți sexy și frumoasă, chiar dacă nu te încadrezi în tiparele impuse de Hollywood.

Cu sprâncenele ei unicat, neepilată nici de data aceasta, Loudres pozează cu încredere în lenjerie intimă.

Deși este fiica uneia dintre cele mai cunoscute artiste de pe planetă, Lourdes este destul de discretă și apare rar în public sau la evenimente mondene. Ține mult mai intimitatea ei și încă nu este clar ce gen de carieră își dorește. Cochetează cu modellingul din când în când, însă până acum nu se poate spune despre ea că este model.

VEZI SI: Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri