Madonna, ca o puștoaică la 63 de ani. Ținuta îmbrăcată de artistă i-a adus numeroase critici: ”Ai o vârstă, poartă-te ca atare!”

Madonna, celebra artistă în vârstă de 63 de ani, și-a început anul 2022 cu o vacanță în Alpii Elvețieni, alături de familiie, însă nu a rezistat să stea departe de Instagram.

Chiar dacă se află în vacanță alături de familia ei, Madonna nu stă departe de rețelele sociale, iar de curând a ales să-și impresioneze fanii cu câteva imagini inedite, în care apare îmbrăcată într-o ținută minusculă.

Citește și: Madonna, imaginea perfecțiunii la 62 de ani. Regina muzicii pop a impresionat cu o ținută tinerească: ”Absolut superbă!”

În imaginile respective, artista poartă pantaloni scurți, pe care i-a asortat cu dresuri opace și cu un corset ce-i subliniază bustul. De asemenea, artista și-a completat ținuta cu mai multe coliere supradimensionate și cu o jachetă din fâș, pe care o poartă pe umeri.

În ceea ce privește machiajul, ea a ales să-și sublinieze ochii cu ajutorul unui eyeliner, iar părul și l-a lăsat liber într-o parte, în timp ce în alta și l-a împletit. De asemenea, nu i-au lipsit nici mănușile din piele, roșii, fără degete, ce au reprezentat o pată de culoare pentru ținuta all black.

”După schi, la spa. După spa, la cină.”, a scris ea în dreptul fotografiilor inedite, ce au împărțit fanii în două tabere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Citește și: Madonna, în centrul unor controverse. O tânără o acuză că i-a folosit o imagine ca să-și promoveze un album: ”E cel mai ciudat lucru!”

”Ai o vârstă, poartă-te ca atare.”, ”O, Dumnezeule! Ea nu sfidează vârsta, este doar Photoshop!”, au fost comentariile lăsate de  internauți, în timp ce alții n-au ezitat să o complimenteze pentru felul în care arată: ”Ești superbă!”, ”Cea mai frumosă!”, au fost câteva dintre comentarii.

Madonna, în centrul unor controverse după ce a pozat cu fiica ei

De curând, Madonna și fiica ei, Lourdes, au fost apostrofate de fani după ce fiica ei a apărut într-o ipostază controversată. Mai exact, tânăra de 24 de ani a ales să nu-și mai epileze părul de la subraț, cum obișnuia și mama ei în tinerețe. Din această cauză, fanii Madonnei au considerat că imaginea distribuită de cele două este ”neplăcută”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.