Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show
Divertisment

Madonna, acuzată că a photoshopat o poză / Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Madonna, în centrul unor controverse. O tânără o acuză că i-a folosit o imagine ca să-și promoveze un album: ”E cel mai ciudat lucru!”

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 62 de ani, este din nou în centrul atenției, după ce Amelie Goldie, o tânără cunoscută pe TikTok, a acuzat-o pe artistă că i-a folosit imaginea pentru a-și promova un album.

Potrivit tinerei, totul s-a petrecut pe 1 mai 2015, când Madonna a făcut publică o fotografie pentru a-și promova albumul Rebel Heart. Se pare că imaginea respectivă nu i-ar fi aparținut, ci aceasta ar fi editat-o în Photoshop. Mai exact, ea ar fi păstrat corpul tinerei, care purta un tricou cu Joy Division și ar fi adăugat chipul ei.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fiica Madonnei, apariție spectaculoasă la plajă. Într-un costum de baie aproape invizibil, a atras privirile curioșilor

La începutul lunii martie, tânăra și-a amintit de acest scandal și amintit de el într-un clip pe TikTok.

Potrivit BuzzFeed, tânăra a crezut la început ”că e o glumă”, însă și-a dat seama că nu este atunci când a încercat să-i atragă atenția artistei pe contul personal de Instagram, însă nu i-a răspuns nimeni.

Am încercat să o contactez pe Instagram, însă n-am primit un răspuns.”, mărturisea tânăra în 2015.

Acum, însă, la începutul lunii martie, ea a făcut public din nou scandalul, printr-un clip postat pe TikTok, care a fost văzut de două milioane de persoane.

Citește și: Pandemia de coronavirus nu există pentru ea. Madonna, vacanță de vis în cinci țări, alături de iubitul ei mai tânăr cu 36 de ani

”Când Madonna postează o fotografie pentru a-și promova albumul, dar de fapt e corpul tău. Nu glumesc.”, a scris ea în dreptul imaginilor care au stârnit din nou reacții pe rețeaua socială.

”OMG, chiar arată ca un fake.”, ”Ce editare proastă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Etichete: madonna , acuzatii , photoshop

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri