Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, selfie în costum de baie după ce a impresionat la Săptămâna Modei de la Paris

Meadow Walker a impresionat recent la Săptămâna Modei de la Paris, unde a defilat pentru mai mulți designeri celebri, inclusiv în cadrul Y/Project Fall/Winter 2022-2023. Despre ea, publicațiile de specialitate scriu că este un superstar în devenire. Acum, Meadow și-a încântat și fanii de pe Instagram.

Walker și-a pus în evidență silueta subțire, într-un costum de baie alb din două piese. Modelul în vârstă de 23 de ani s-a fotografiat în baie, apoi a postat selfie-ul pe platforma de socializare.

Meadow părea foarte relaxată, iar alături de respectiva imagine a scris „lalalala”.

Citește și: Fiica lui Paul Walker dezvăluie că s-a luptat cu o tumoare. Fanii și Vin Diesel au reacționat imediat în comentarii

La Paris, a cucerit multe priviri într-un costum negru creat de Glenn Martens în cadrul Jean Paul Gaultier Couture, pentru showul Primvară-Vară 2022.

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, cunoscut din filmele Fast & Furious, este urmărită de peste 3 milioane de fani pe Instagram. 

Recent, Meadow s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, actorul Louis Thornton-Allan. Vin Diesel a condus-o la altar.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.