Meadow Walker seen at the Anna Sui event during NYFW 2021 in New York City
Divertisment

Meadow Walker, la prezentarea Anna Sui, NYFW 2021, New York City. Profimedia

Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, selfie în costum de baie după ce a impresionat la Săptămâna Modei de la Paris

Meadow Walker a impresionat recent la Săptămâna Modei de la Paris, unde a defilat pentru mai mulți designeri celebri, inclusiv în cadrul Y/Project Fall/Winter 2022-2023. Despre ea, publicațiile de specialitate scriu că este un superstar în devenire. Acum, Meadow și-a încântat și fanii de pe Instagram.

Walker și-a pus în evidență silueta subțire, într-un costum de baie alb din două piese. Modelul în vârstă de 23 de ani s-a fotografiat în baie, apoi a postat selfie-ul pe platforma de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Meadow părea foarte relaxată, iar alături de respectiva imagine a scris „lalalala”.

Citește și: Fiica lui Paul Walker dezvăluie că s-a luptat cu o tumoare. Fanii și Vin Diesel au reacționat imediat în comentarii

La Paris, a cucerit multe priviri într-un costum negru creat de Glenn Martens în cadrul Jean Paul Gaultier Couture, pentru showul Primvară-Vară 2022.

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, cunoscut din filmele Fast & Furious, este urmărită de peste 3 milioane de fani pe Instagram. 

Recent, Meadow s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, actorul Louis Thornton-Allan. Vin Diesel a condus-o la altar.

Etichete: meadow walker

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri