Mesajul înduioșător pe care puștiul lui Jason Statham i l-a lăsat: Tati, îți mulțumesc că muncești atât de mult. Cu dragoste, Jack

Rosie Huntington-Whiteley a oferit recent o perspectivă rară asupra vieții ei de familie. Rosie este logodită cu actorul Jason Statham, cu care are doi copii, iar aparițiile lor în public sunt extrem de rare. Cei doi încearcă să-și țină viața personală cât mai departe de ochii indiscreți. 

Modelul britanic a publicat însă zilele acestea, pe Instagram, un album de fotografii, intitulat „Amintiri pentru totdeauna”, prin care le-a oferit fanilor ei o imagine a vieții sale de familie. Huntington a născut în urmă cu 12 săptămâni o fetiță, Isabella. Jack este băiețelul de patru ani al celor două vedete.

Printre pozele din vacanța într-o locație exotică, Huntington-Whiteley a postat și o felicitare făcută de Jack pentru îndrăgitul star de filme de acțiune. Mesajul puștiului a fost următorul: „Tati, îți mulțumesc că muncești atât de mult, cu dragoste Jack”.

Felicitarea scrisă de puștiul lui Jason Statham. Foto: Instagram Rosie Huntington Whiteley.

Jason nu a apărut în acest album. Cel mai probabil actorul se afla la filmări.

Rosie și Jason au început să se întâlnească în 2010 și s-au logodit în 2016.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.