Jason Statham and Girlfriend Rosie Huntington-Whiteley out and about in New York, America - 03 Oct 2010
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham. Profimedia

Mesajul înduioșător pe care puștiul lui Jason Statham i l-a lăsat: Tati, îți mulțumesc că muncești atât de mult. Cu dragoste, Jack

Rosie Huntington-Whiteley a oferit recent o perspectivă rară asupra vieții ei de familie. Rosie este logodită cu actorul Jason Statham, cu care are doi copii, iar aparițiile lor în public sunt extrem de rare. Cei doi încearcă să-și țină viața personală cât mai departe de ochii indiscreți. 

Modelul britanic a publicat însă zilele acestea, pe Instagram, un album de fotografii, intitulat „Amintiri pentru totdeauna”, prin care le-a oferit fanilor ei o imagine a vieții sale de familie. Huntington a născut în urmă cu 12 săptămâni o fetiță, Isabella. Jack este băiețelul de patru ani al celor două vedete.

Printre pozele din vacanța într-o locație exotică, Huntington-Whiteley a postat și o felicitare făcută de Jack pentru îndrăgitul star de filme de acțiune. Mesajul puștiului a fost următorul: „Tati, îți mulțumesc că muncești atât de mult, cu dragoste Jack”.

felicitare statham
Felicitarea scrisă de puștiul lui Jason Statham. Foto: Instagram Rosie Huntington Whiteley.
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Jason nu a apărut în acest album. Cel mai probabil actorul se afla la filmări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Rosie și Jason au început să se întâlnească în 2010 și s-au logodit în 2016.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri