Nepoata lui Elvis Presley este o tânără superbă. Riley Keough a pozat în lenjerie intimă pentru o campanie de strângere de fonduri

Riley Keough, fiica cântăreței Lisa Marie Presley, este o tânără superbă, care moștenește trăsăturile armonioase ale mamei sale. Implicată într-o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini cercetarea cancerului la femei, nepoata lui Elvis Presley a pozat doar în lenjerie intimă.

Actrița, în vârstă de 32 de ani, s-a folosit de rețelele sociale pentru a promova două branduri de lenjerie intimă ce au realizat un parteneriat de strângere de fonduri pentru fundația Women's Cancer Research Fund, ce sprijină cercetările asupra cancerului la femei.

Citește și: Vanessa Hudgens, într-un body care-i pune în evidență silueta, pe coperta Shape. Cum a ajuns în cea mai bună formă din viața ei

Astfel, nepoata lui Presley, s-a lăsat fotografiată în dormitor, într-un set de lenjerie intimă alb, ce i-a pus în valoare silueta suplă. De asemenea, tânăra și-a purtat părul într-un coc ciufulit, iar chipul a fost lipsit de machiaj, dezvăluindu-și astfel frumusețea naturală.

În iunie, Riley a acordat un interviu celor de la New York Times în care a vorbit despre tragedia care i-a lovit familia anul trecut: moartea fratelui ei, Benjamin, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.  

Starul din „Zola” a mărturisit că luni de zile s-a simțit că și cum ar fi fost aruncată în ocean fără să știe să înoate.

Citește și: Demi Rose, răvășitoare într-o rochie cu decupaje, ce-i subliniază silueta perfectă. Modelul e într-o vacanță continuă

Pentru a putea trece mai ușor peste această dramă, a decis să-și ofere timpul persoanelor aflate în utimele clipe de viață, fiindu-le alături în cele mai grele momente.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.