Riley Keough
Divertisment

Riley Keough, Foto: Profimedia

Nepoata lui Elvis Presley este o tânără superbă. Riley Keough a pozat în lenjerie intimă pentru o campanie de strângere de fonduri

Riley Keough, fiica cântăreței Lisa Marie Presley, este o tânără superbă, care moștenește trăsăturile armonioase ale mamei sale. Implicată într-o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini cercetarea cancerului la femei, nepoata lui Elvis Presley a pozat doar în lenjerie intimă.

Actrița, în vârstă de 32 de ani, s-a folosit de rețelele sociale pentru a promova două branduri de lenjerie intimă ce au realizat un parteneriat de strângere de fonduri pentru fundația Women's Cancer Research Fund, ce sprijină cercetările asupra cancerului la femei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Vanessa Hudgens, într-un body care-i pune în evidență silueta, pe coperta Shape. Cum a ajuns în cea mai bună formă din viața ei

Astfel, nepoata lui Presley, s-a lăsat fotografiată în dormitor, într-un set de lenjerie intimă alb, ce i-a pus în valoare silueta suplă. De asemenea, tânăra și-a purtat părul într-un coc ciufulit, iar chipul a fost lipsit de machiaj, dezvăluindu-și astfel frumusețea naturală.

În iunie, Riley a acordat un interviu celor de la New York Times în care a vorbit despre tragedia care i-a lovit familia anul trecut: moartea fratelui ei, Benjamin, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.  

Starul din „Zola” a mărturisit că luni de zile s-a simțit că și cum ar fi fost aruncată în ocean fără să știe să înoate.

Citește și: Demi Rose, răvășitoare într-o rochie cu decupaje, ce-i subliniază silueta perfectă. Modelul e într-o vacanță continuă

Pentru a putea trece mai ușor peste această dramă, a decis să-și ofere timpul persoanelor aflate în utimele clipe de viață, fiindu-le alături în cele mai grele momente.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri