Nicola Peltz, adevărul despre începutul relației ei cu Brooklyn Beckham: ”Nu a fost dragoste la prima vedere, nu a existat chimie!”

Nicola Peltz și Brooklyn, fiul lui David Beckham, s-au căsătorit în urmă cu câteva luni în cadrul unei ceremonii fastuoase, iar acum tânăra a vorbit despre relația lor, mărturisind că n-a fost dragoste la prima vedere. Astfel, ea a recunoscut că nu s-a înțeles la început cu Brooklyn și nici nu a existat acea chimie între ei.

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, când fiecare dintre ei aveau alți parteneri și nu erau deloc interesați unul de celălalt.

Citește și:Brooklyn Beckham și Nicola Peltz nu au vrut cadouri la nuntă. Ce le-au cerut în schimb sutelor de invitați

În 2019, însă, la petrecerea organizată de Halloween de Leonardo DiCaprio, cei doi au decis să dea o șansă relației lor.

În cadrul unui interviu pentru revista Tatler, Nicola Peltz a vorbit despre începutul relației ei cu Brooklyn: ”Nu ne-am înțeles, nu am avut acea chimie. Eu aveam iubit, el avea iubită.”, a mărturisit ea potrivit Daily Mail.

”Ne-am întâlnit la un moment dat și am mers la o cină, era un prieten, dar nu un prieten apropiat. Am mers apoi la petrecerea de Halloweeen iar doi ani și jumătate nu știu ce s-a întâmplat, dar eram de nedespărțit.”, a mai adăugat ea.

După doi ani și jumătate de relație, cei doi tineri s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, care ar fi costat trei milioane de lire sterline. Totul a avut loc la reședința tinerei din Palm Beach, Florida.

Brooklyn Beckham și moștenitoarea miliardarului Peltz, lună de miere în St Tropez

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz trăiesc o viață plină de răsfăț pe Riviera Franceză. La începutul acestei săptămâni, au plecat spre St. Tropez pentru a-și începe lună de miere fastuoasă.

Fotografii i-au surprins luând un prânz generos la Club 55, pe plajă. Cei doi tineri de 23 și 27 de ani s-au bucurat de preparatele scumpe ale bucătăriei conduse de chef Jules Baronchelli, alături de o sticlă de vin care se vinde cu aproape 5000 de dolari.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, lună de miere în St-Tropez. Profimedia

Citește și: Nunta de 4 milioane de dolari. Fiul lui David Beckham s-a căsătorit cu fata unui miliardar. Nicola Peltz, superbă în rochia de mireasă

Într-o rochie cu imprimeu floral, roz aprins, cu un decolteu adânc, Nicola a fost fotografiată în timp ce mergea ținându-se de mână cu soțul ei care a adoptat un look lejer, estival.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.