Brooklyn Beckham și Nicola Peltz
Divertisment

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz / Getty Images

Nicola Peltz, adevărul despre începutul relației ei cu Brooklyn Beckham: ”Nu a fost dragoste la prima vedere, nu a existat chimie!”

Nicola Peltz și Brooklyn, fiul lui David Beckham, s-au căsătorit în urmă cu câteva luni în cadrul unei ceremonii fastuoase, iar acum tânăra a vorbit despre relația lor, mărturisind că n-a fost dragoste la prima vedere. Astfel, ea a recunoscut că nu s-a înțeles la început cu Brooklyn și nici nu a existat acea chimie între ei.

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, când fiecare dintre ei aveau alți parteneri și nu erau deloc interesați unul de celălalt.

Citește și:Brooklyn Beckham și Nicola Peltz nu au vrut cadouri la nuntă. Ce le-au cerut în schimb sutelor de invitați

În 2019, însă, la petrecerea organizată de Halloween de Leonardo DiCaprio, cei doi au decis să dea o șansă relației lor.

În cadrul unui interviu pentru revista Tatler, Nicola Peltz a vorbit despre începutul relației ei cu Brooklyn: ”Nu ne-am înțeles, nu am avut acea chimie. Eu aveam iubit, el avea iubită.”, a mărturisit ea potrivit Daily Mail.

”Ne-am întâlnit la un moment dat și am mers la o cină, era un prieten, dar nu un prieten apropiat. Am mers apoi la petrecerea de Halloweeen iar doi ani și jumătate nu știu ce s-a întâmplat, dar eram de nedespărțit.”, a mai adăugat ea.

După doi ani și jumătate de relație, cei doi tineri s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, care ar fi costat trei milioane de lire sterline. Totul a avut loc la reședința tinerei din Palm Beach, Florida.

Brooklyn Beckham și moștenitoarea miliardarului Peltz, lună de miere în St Tropez

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz trăiesc o viață plină de răsfăț pe Riviera Franceză. La începutul acestei săptămâni, au plecat spre St. Tropez pentru a-și începe lună de miere fastuoasă.

Fotografii i-au surprins luând un prânz generos la Club 55, pe plajă. Cei doi tineri de 23 și 27 de ani s-au bucurat de preparatele scumpe ale bucătăriei conduse de chef Jules Baronchelli, alături de o sticlă de vin care se vinde cu aproape 5000 de dolari.

EXCLUSIVE: Brooklyn Beckham and his wife Nicola Peltz strolling and having dinner at Senequier restaurant during holidays in St-Tropez
EXCLUSIVE: Brooklyn Beckham and his wife Nicola Peltz strolling and having dinner at Senequier restaurant during holidays in St-Tropez. 29 Jun 2022,Image: 703948538, License: Rights-managed, Restrictions: ONLY Australia, Canada, Croatia, Denmark, Egypt, Greece, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Jordan, Lebanon, Lithuania, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Taiwan, Thailand, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Model Release: no, Pictured: Brooklyn Beckham and his wife Nicola Peltz, Credit line: Profimedia

Citește și: Nunta de 4 milioane de dolari. Fiul lui David Beckham s-a căsătorit cu fata unui miliardar. Nicola Peltz, superbă în rochia de mireasă

Într-o rochie cu imprimeu floral, roz aprins, cu un decolteu adânc, Nicola a fost fotografiată în timp ce mergea ținându-se de mână cu soțul ei care a adoptat un look lejer, estival.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri