Nunta de 4 milioane de dolari. Fiul lui David Beckham s-a căsătorit cu fata unui miliardar. Nicola Peltz, superbă în rochia de mireasă

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au spus jurămintele în fața familiei și a prietenilor, în cadrul unei nunți spectaculoase de 4 milioane de dolari. Cei doi au făcut publice și primele imagini de la ceremonia ce a avut loc în Palm Beach, Florida, la reședința de 100 milioane de dolari a tatălui ei, miliardarul Nelson Peltz.

Mireasa a uimit într-o rochie spectaculoasă semnată Valentino, iar mirele a purtat un lanț cu diamante dăruit de noii săi socri.

Celebrul hair stylist al vedetelor Adir Abergel s-a ocupat de părul miresei, pe care i l-a prins într-o coadă în stilul Brigitte Bardot. Vogue a descris coafura drept „o odă dedicată Claudiei Schiffer din anii '90”. De machiaj s-a ocupat make-up artistul Chanel, Kate Lee, care a gândit un look fresh și natural. 

Despre rochia de mireasă stilista Leslie Fremar a mărturisit că este cea mai frumoasă pe care a văzut-o vreodată, a scris Vogue.

Aspirantul chef în vârstă de 23 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de pe mireasa sa, în vârstă de 27 de ani: „Domnul și doamna Peltz Beckham ❤️”, a scris el.

David Beckham ar fi plâns în timpul discursului de la nuntă și a numit-o „incredibilă” pe Nicola, moștenitoarea unei averi de un miliard de dolari.

O sursă a declarat că David a început să povesteacă cât de fericit a fost în 1999, când s-a născut fiul său. „A mărturisit că dormea ​​pe podeaua spitalului, ținând ușa închisă pentru că nu voia să lase pe nimeni să intre.” „David a avut nevoie de o pauză pentru a se aduna, dar a fost un discurs foarte dulce.” „Despre Nicola a spus: Te iubim atât de mult. Suntem încântați că vei face parte din familie.”

Cina a fost servită într-un cort pe malul mării, plin cu aranjamente florale spectaculoase. Marc Anthony a fost DJ.

Oaspeții au fost invitați de cuplu să facă o donație poporului ucrainean prin intermediul agenției Care.

David și Victoria le-au făcut cadou mirilor un Jaguar Electric, albastru, de 500.000 de dolari.

Proaspăt căsătoriții Brooklyn și Nicola Peltz sosesc la brunch-ul de duminică, în mașina făcută cadou de părinții lui. Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.